loading...

وبلاگ سایت همراه مشاور

بازدید : 60
يکشنبه 21 آذر 1400 زمان : 15:14

مقدمه

امکان دریافت پیامک امور مالیاتی برای اکثر مودیان مالیاتی به دلایل گوناگون وجود دارد زیرا ارسال پیامک مالیاتی یکی از ابزارهایی است که سازمان امور مالیاتی برای آگاه سازی مودیان مالیاتی و اطلاع رسانی به آن ها استفاده می کند. همان طور که می دانید، سازمان امور مالیاتی کشور به عنوان یک ارگان مهم و کلیدی، وظیفه جمع آوری مالیات اصناف و گروه های مالیات پرداز را برعهده دارد. اگر چه در گذشته مشکلات زیادی در این زمینه وجود داشته و در بسیاری از موارد شاهد فرارهای مالیاتی از سوی برخی افراد و شرکت ها بودیم، اما روز به روز این مشکلات در حال کم تر شدن هستند. مهم ترین دلیل آن هم استفاده سازمان امور مالیاتی از سیستم های به روز و سامانه های جدید برای دریافت مالیات و هم چنین دریافت اطلاعات گروه ها و افراد مختلف می باشد. این گونه اطلاعات افراد مالیات پرداز با شفافیت بیش تری در دسترس بوده و احتمال خطا کاهش می یابد.

پیامک امور مالیاتی

موارد متعددی وجود دارد که سازمان امور مالیاتی اقدام به استفاده از پیامک های مالیاتی می کند. این پیامک ها عمدتا مودیان مالیاتی را مخاطب قرار داده و در بین عموم مودیان با عنوان اس ام اس مودی گرامی هم شناخته می شوند. در واقع این پیام ها بعد از بیان عبارت «مودی گرامی»، مطلب اصلی را بیان می کنند. از جمله مهم ترین زمینه های دریافت پیامک از سازمان امور مالیاتی می توان به پیامک های مالیات خودرو، مالیات خانه های خالی، مالیات بر ارزش افزوده، ثبت نام در سامانه های مختلف مالیاتی و موارد این چنینی دیگر اشاره نمود. در ادامه نمونه پیامک مالیاتی در هر کدام از این موارد را برای شما خواهیم آورد تا بیش تر با این پیام ها آشنایی داشته باشید. نکته مهم در این مورد، اگاهی از شماره پیامک سازمان امور مالیاتی و تشخیص پیامک های این سازمان از پیام های کلاهبردارانه می باشد که در این مطلب به آن خواهیم پرداخت.



پیامک های مالیاتی

همان طور که اشاره کردیم، سازمان امور مالیاتی کشور اقدام به تجدید ساختار نموده و سعی دارد با استفاده از روش های به روز و سامانه های جدید، از فرارهای مالیاتی جلوگیری کرده و به طور کلی مشکلات این حوزه را کاهش دهد. سامانه های پیامک مالیاتی یکی از ابزارهای مهم این سازمان در رسیدن به این اهداف محسوب می شوند. این سازمان در موارد گوناگون اقدام به ارسال پیامک برای مودیان مالیاتی نموده و گزارش های مورد نیاز را به آن ها می دهد. این گونه افراد یا گروه های مالیات پرداز اطلاع کافی از مشکلات مالیاتی خود پیدا کرده و سعی به برطرف کردن آن ها خواهند نمود. در ادامه دو نمونه پیامک امور مالیاتی رایج که بیش تر مودیان آن ها را دریافت می کنند را برای شما توضیح داده ایم. هم چنین، نمونه ای از هر کدام را آورده ایم تا بیش تر با این پیامک های مالیاتی آشنا شود.

اس ام اس مودی گرامی

این مورد در واقع دسته ای خاص از پیامک های مالیاتی محسوب نمی شوند، اما به این دلیل که در ابتدای اکثر پیامک های مالیاتی عبارت «مودی گرامی» قرار می گیرد، عموم مردم آن ها را با عنوان « اس ام اس مودی گرامی » می شناسند. نکته مهم که در این باره باید به آن توجه داشته باشید این است که هر پیامکی که با عنوان «مودی گرامی» شروع شده و پیامی را به شما اطلاع رسانی می کند، الزاما از سوی سازمان امور مالیاتی نیست. شما باید با اطلاع از شماره پیامک سازمان امور مالیاتی ،‌ پیامکی هایی که از طرف این سازمان ارسال می شوند را از پیامک های تقلبی و کلاهبردارانه تشخیص دهید. زیرا در بسیاری از موارد افراد کلاهبردار و سوء استفاده گر با ارسال پیامک های این چنینی به همراه لینک های خاص، اقدام به سوء استفاده از اطلاعات آن ها می کنند. در ادامه نمونه ای واقعی از این پیامک ها را برای شما آورده ایم. نمونه پیامک:

«مؤدی گرامی،....... مدیرعامل/صاحب بنگاه اقتصادی "........." با عنایت به عدم تسلیم اظهارنامه دوره زمستان 95، حداکثر تا 1396/01/31 به سامانه مالیات بر ارزش افزوده به نشانی www.evat.ir مراجعه و نسبت به تسلیم اظهارنامه و پرداخت مالیات و عوارض متعلقه اقدام فرمائید.
معاونت مالیات بر ارزش افزوده»

پیامک اظهارنامه مالیاتی

یکی از مهم ترین پیامک های ارسالی از طرف سازمان امور مالیاتی کشور، همین پیامک اظهارنامه مالیاتی است. در واقع این پیامک مالیاتی به دلایل مختلف برای مودیان ارسال می شود که یک نمونه از آن را در بخش قبل مشاهده می کنید. هم چنین، در ادامه هم نمونه دیگری از این نوع پیامک ها را برای شما می آوریم تا یک اطلاعات کلی در این مورد داشته باشید. معمولا این پیامک ها برای هشدار در فرا رسیدن زمان ارائه اظهارنامه های مالیاتی یا گذشتن این زمان ارسال می شوند. کسانی که این پیامک ها را دریافت می کنند، باید در اسرع وقت نسبت به رفع مشکلی در زمینه ای که هشدار دریافت کرده اند، اقدام نمایند. بی توجهی به این پیام ها می تواند موجب جیمه فرد یا شرکت مورد نظر شده و در ادامه دردسرهای زیادی را برای آن به وجود بیاورد.

نمونه پیامک:

« مودی گرامی؛
یادآوری می نماید مهلت تسلیم اظهارنامه مالیات بر درآمد شرکتها، پایان تیر ماه می باشد.
شرط ارسال الکترونیکی اظهارنامه تکمیل فرایند ثبت نام می باشد.
سازمان امور مالیاتی کشور»

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

شماره پیامک سازمان امور مالیاتی

با توجه به این که در بسیاری از موارد پیامک امور مالیاتی برای مودیان ارسال شده و آن ها از مسائل مختلف اگاه می کند، باید توجه ویژه ای به آن ها داشته باشید. اما همان طور که در بخش های قبل هم اشاره هایی داشتیم، برخی مواقع افراد کلاهبردار اقدام به ارسال پیامک های تقلبی از طرف سازمان امور مالیاتی می کنند. این افراد در بیش تر موارد هدفشان سوء استفاده از اطلاعات هویتی یا اطلاعات بانکی مودیان برای انجام کارهای خلاف یا سرقت های مالی از آنان می باشد. از رف دیگر، با توجه به این که بسیاری از مودیان پیامک های سازمان امور مالیاتی را با عنوان «اس ام اس مودی گرامی» می شناسند، با دیدن این بخش پیام را جدی گرفته و اقدامات خواسته شده را انجام می دهند. در صورتی که ابتدا باید شماره فرستنده پیامک را بررسی کرده و در صورت مطابقت با شماره سازمان امور مالیاتی، آن گاه اقدامات لازم را انجام دهند.

شماره پیامک سازمان امور مالیاتی

با توجه به گسترش کلاهبرداری از این طریق، مسولان سازمان امور مالیاتی اقدام به آگاه سازی مردم در این زمینه نموده و شماره پیامک سازمان امور مالیاتی را هم برای آن ها معرفی کرده اند. طبق گفته های این مسولین، شماره مربوط به سامانه پیامکی این سازمان ۵۰۰۰۵۱۵۲۶ می باشد. پس مودیان مالیاتی باید به این مورد توجه داشته و تنها پیام هایی که از این سامانه دریافت می کنند را معتبر بدانند. به این ترتیب، اگر پیامک هایی را از شماره های دیگر دریافت کنند که با عنوان «مودی گرامی» آغاز شده و درخواستی از آن ها دارد، نباید به آن ها توجه نمایند. هم چنین علاوه بر شماره مربوط به پیامک مالیاتی، اطلاع رسانی های این سازمان در سامانه اصلی آن به نشانی my.tax.gov.ir هم انجام می گیرد. پس افراد می توانند با مراجعه به این سامانه اطلاعیه های آن را مشاهده نمایند.

پیامک مالیات خانه های خالی

یکی دیگر از جدیدترین پیامک هایی که توسط سازمان امور مالیاتی کشور برای مردم ارسال می شود، پیامک مالیات خانه های خالی است. همان طور که می دانید، قانون مالیات بر خانه های خالی توسط مجلس به تصویب رسده و دولت و سازمان امور مالیاتی وظیفه اجرای آن را بر عهده دارند. به این منظور، ابتدا اقدام به ارسال پیامک مالیاتی به صاحبان این خانه ها می شود تا از اطمینان کامل از خالی بودن خانه ها به دست آید. زیرا برخی موارد ممکن است اطلاعات اشتباه وارد شده باشد و فرد خانه خود را اجاره داده یا فروخته باشد. در این گونه موارد فرد باید پاسخ پیامک امور مالیاتی را ارسال کرده و این مورد را پیگیری کند تا مشمول پرداخت مالیات نشود. اما در صورتی که پاسخی برای این پیامک ها ارسال نشود، این موضوع به معنی خالی بودن واحد مسکونی در نظر گرفته شده و در نتیجه این خانه مشمول مالیات خواهد بود.

پیامک مالیات خودرو

از دیگر موارد دریافت پیامک از طرف سازمان امور مالیاتی می توان به پیامک مالیات خودرو اشاره نمود. در واقع دولت و شهرداری ها برای ارائه خدمات مناسب شهری و ساخت جاده ها و خیابان های مناسب، اقدام به دریافت مالیات از خودروها می کنند. این مالیات برای افرادی که بیش از یک خودرو دارند، با کسانی که تنها یک خودرو دارند متفاوت است. به طور کلی این مالیات در قالب عوارض خودرو دریافت می شود. اما در بسیاری از موارد ممکن است صاحبان خودرو عوارض اتومبیل شان را پرداخت نکنند. در این گونه موارد پیامک امور مالیاتی خودرو برای آن ها فرستاده می شود تا نسبت به پرداخت مالیات یا عوارض عقب افتاده اتومبیل شان اقدام نمایند. در ادامه یک نمونه پیامک مالیاتی ارسالی در این زمینه را برای شما اورده ایم تا شناخت مناسبی از پیامک های مالیاتی خودرو داشته باشید. نمونه پیامک:

«مالک محترم خودروی........ لطفاً جهت پرداخت عوارض خودرو خود به سامانه Tehran.ir-دفاتر خدمات الکترونیک شهر و یا دفاتر پیشخوان دولت مراجعه نمایید»

پیامک مالیات خودرو

پیامک مالیات بر ارزش افزوده

نمونه بعدی پیامک های دریافتی مودیان مالیاتی از شماره پیامک سازمان امور مالیاتی را می توان پیامک مالیات بر ارزش افزوده دانست. این پیامک ها هم در صورت که مودیان در پرداخت مالیات شان کوتاهی کرده یا مشکلات خاص دیگری در این زمینه به وجود امده باشد، برای ان ها ارسال می شوند. در ادامه نمونه از پیامک امور مالیاتی در زمینه مالیات بر ارزش افزوده را برای شما آورده ایم. نمونه پیامک:

«با عنایت به عدم تسلیم اظهارنامه دوره زمستان 95 و بهار 96، در صورتیکه مشمول نظام مالیات بر ارزش افزوده نبوده یا فعالیت شما منحل گردیده است با مراجعه به واحد خدمات مؤدیان مالیات بر ارزش افزوده جهت درج وضعیت صحیح ثبت نام در سامانه مالیات بر ارزش افزوده اقدام نمایید. در غیر اینصورت حداکثر تا تاریخ 1396/04/15 به سامانه مذکور به نشانی www.evat.ir مراجعه و نسبت به تسلیم اظهارنامه و پرداخت مالیات و عوارض متعلقه اقدام فرمائید.»

مقدمه

امکان دریافت پیامک امور مالیاتی برای اکثر مودیان مالیاتی به دلایل گوناگون وجود دارد زیرا ارسال پیامک مالیاتی یکی از ابزارهایی است که سازمان امور مالیاتی برای آگاه سازی مودیان مالیاتی و اطلاع رسانی به آن ها استفاده می کند. همان طور که می دانید، سازمان امور مالیاتی کشور به عنوان یک ارگان مهم و کلیدی، وظیفه جمع آوری مالیات اصناف و گروه های مالیات پرداز را برعهده دارد. اگر چه در گذشته مشکلات زیادی در این زمینه وجود داشته و در بسیاری از موارد شاهد فرارهای مالیاتی از سوی برخی افراد و شرکت ها بودیم، اما روز به روز این مشکلات در حال کم تر شدن هستند. مهم ترین دلیل آن هم استفاده سازمان امور مالیاتی از سیستم های به روز و سامانه های جدید برای دریافت مالیات و هم چنین دریافت اطلاعات گروه ها و افراد مختلف می باشد. این گونه اطلاعات افراد مالیات پرداز با شفافیت بیش تری در دسترس بوده و احتمال خطا کاهش می یابد.

پیامک امور مالیاتی

موارد متعددی وجود دارد که سازمان امور مالیاتی اقدام به استفاده از پیامک های مالیاتی می کند. این پیامک ها عمدتا مودیان مالیاتی را مخاطب قرار داده و در بین عموم مودیان با عنوان اس ام اس مودی گرامی هم شناخته می شوند. در واقع این پیام ها بعد از بیان عبارت «مودی گرامی»، مطلب اصلی را بیان می کنند. از جمله مهم ترین زمینه های دریافت پیامک از سازمان امور مالیاتی می توان به پیامک های مالیات خودرو، مالیات خانه های خالی، مالیات بر ارزش افزوده، ثبت نام در سامانه های مختلف مالیاتی و موارد این چنینی دیگر اشاره نمود. در ادامه نمونه پیامک مالیاتی در هر کدام از این موارد را برای شما خواهیم آورد تا بیش تر با این پیام ها آشنایی داشته باشید. نکته مهم در این مورد، اگاهی از شماره پیامک سازمان امور مالیاتی و تشخیص پیامک های این سازمان از پیام های کلاهبردارانه می باشد که در این مطلب به آن خواهیم پرداخت.



پیامک های مالیاتی

همان طور که اشاره کردیم، سازمان امور مالیاتی کشور اقدام به تجدید ساختار نموده و سعی دارد با استفاده از روش های به روز و سامانه های جدید، از فرارهای مالیاتی جلوگیری کرده و به طور کلی مشکلات این حوزه را کاهش دهد. سامانه های پیامک مالیاتی یکی از ابزارهای مهم این سازمان در رسیدن به این اهداف محسوب می شوند. این سازمان در موارد گوناگون اقدام به ارسال پیامک برای مودیان مالیاتی نموده و گزارش های مورد نیاز را به آن ها می دهد. این گونه افراد یا گروه های مالیات پرداز اطلاع کافی از مشکلات مالیاتی خود پیدا کرده و سعی به برطرف کردن آن ها خواهند نمود. در ادامه دو نمونه پیامک امور مالیاتی رایج که بیش تر مودیان آن ها را دریافت می کنند را برای شما توضیح داده ایم. هم چنین، نمونه ای از هر کدام را آورده ایم تا بیش تر با این پیامک های مالیاتی آشنا شود.

اس ام اس مودی گرامی

این مورد در واقع دسته ای خاص از پیامک های مالیاتی محسوب نمی شوند، اما به این دلیل که در ابتدای اکثر پیامک های مالیاتی عبارت «مودی گرامی» قرار می گیرد، عموم مردم آن ها را با عنوان « اس ام اس مودی گرامی » می شناسند. نکته مهم که در این باره باید به آن توجه داشته باشید این است که هر پیامکی که با عنوان «مودی گرامی» شروع شده و پیامی را به شما اطلاع رسانی می کند، الزاما از سوی سازمان امور مالیاتی نیست. شما باید با اطلاع از شماره پیامک سازمان امور مالیاتی ،‌ پیامکی هایی که از طرف این سازمان ارسال می شوند را از پیامک های تقلبی و کلاهبردارانه تشخیص دهید. زیرا در بسیاری از موارد افراد کلاهبردار و سوء استفاده گر با ارسال پیامک های این چنینی به همراه لینک های خاص، اقدام به سوء استفاده از اطلاعات آن ها می کنند. در ادامه نمونه ای واقعی از این پیامک ها را برای شما آورده ایم. نمونه پیامک:

«مؤدی گرامی،....... مدیرعامل/صاحب بنگاه اقتصادی "........." با عنایت به عدم تسلیم اظهارنامه دوره زمستان 95، حداکثر تا 1396/01/31 به سامانه مالیات بر ارزش افزوده به نشانی www.evat.ir مراجعه و نسبت به تسلیم اظهارنامه و پرداخت مالیات و عوارض متعلقه اقدام فرمائید.
معاونت مالیات بر ارزش افزوده»

پیامک اظهارنامه مالیاتی

یکی از مهم ترین پیامک های ارسالی از طرف سازمان امور مالیاتی کشور، همین پیامک اظهارنامه مالیاتی است. در واقع این پیامک مالیاتی به دلایل مختلف برای مودیان ارسال می شود که یک نمونه از آن را در بخش قبل مشاهده می کنید. هم چنین، در ادامه هم نمونه دیگری از این نوع پیامک ها را برای شما می آوریم تا یک اطلاعات کلی در این مورد داشته باشید. معمولا این پیامک ها برای هشدار در فرا رسیدن زمان ارائه اظهارنامه های مالیاتی یا گذشتن این زمان ارسال می شوند. کسانی که این پیامک ها را دریافت می کنند، باید در اسرع وقت نسبت به رفع مشکلی در زمینه ای که هشدار دریافت کرده اند، اقدام نمایند. بی توجهی به این پیام ها می تواند موجب جیمه فرد یا شرکت مورد نظر شده و در ادامه دردسرهای زیادی را برای آن به وجود بیاورد.

نمونه پیامک:

« مودی گرامی؛
یادآوری می نماید مهلت تسلیم اظهارنامه مالیات بر درآمد شرکتها، پایان تیر ماه می باشد.
شرط ارسال الکترونیکی اظهارنامه تکمیل فرایند ثبت نام می باشد.
سازمان امور مالیاتی کشور»

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

شماره پیامک سازمان امور مالیاتی

با توجه به این که در بسیاری از موارد پیامک امور مالیاتی برای مودیان ارسال شده و آن ها از مسائل مختلف اگاه می کند، باید توجه ویژه ای به آن ها داشته باشید. اما همان طور که در بخش های قبل هم اشاره هایی داشتیم، برخی مواقع افراد کلاهبردار اقدام به ارسال پیامک های تقلبی از طرف سازمان امور مالیاتی می کنند. این افراد در بیش تر موارد هدفشان سوء استفاده از اطلاعات هویتی یا اطلاعات بانکی مودیان برای انجام کارهای خلاف یا سرقت های مالی از آنان می باشد. از رف دیگر، با توجه به این که بسیاری از مودیان پیامک های سازمان امور مالیاتی را با عنوان «اس ام اس مودی گرامی» می شناسند، با دیدن این بخش پیام را جدی گرفته و اقدامات خواسته شده را انجام می دهند. در صورتی که ابتدا باید شماره فرستنده پیامک را بررسی کرده و در صورت مطابقت با شماره سازمان امور مالیاتی، آن گاه اقدامات لازم را انجام دهند.

شماره پیامک سازمان امور مالیاتی

با توجه به گسترش کلاهبرداری از این طریق، مسولان سازمان امور مالیاتی اقدام به آگاه سازی مردم در این زمینه نموده و شماره پیامک سازمان امور مالیاتی را هم برای آن ها معرفی کرده اند. طبق گفته های این مسولین، شماره مربوط به سامانه پیامکی این سازمان ۵۰۰۰۵۱۵۲۶ می باشد. پس مودیان مالیاتی باید به این مورد توجه داشته و تنها پیام هایی که از این سامانه دریافت می کنند را معتبر بدانند. به این ترتیب، اگر پیامک هایی را از شماره های دیگر دریافت کنند که با عنوان «مودی گرامی» آغاز شده و درخواستی از آن ها دارد، نباید به آن ها توجه نمایند. هم چنین علاوه بر شماره مربوط به پیامک مالیاتی، اطلاع رسانی های این سازمان در سامانه اصلی آن به نشانی my.tax.gov.ir هم انجام می گیرد. پس افراد می توانند با مراجعه به این سامانه اطلاعیه های آن را مشاهده نمایند.

پیامک مالیات خانه های خالی

یکی دیگر از جدیدترین پیامک هایی که توسط سازمان امور مالیاتی کشور برای مردم ارسال می شود، پیامک مالیات خانه های خالی است. همان طور که می دانید، قانون مالیات بر خانه های خالی توسط مجلس به تصویب رسده و دولت و سازمان امور مالیاتی وظیفه اجرای آن را بر عهده دارند. به این منظور، ابتدا اقدام به ارسال پیامک مالیاتی به صاحبان این خانه ها می شود تا از اطمینان کامل از خالی بودن خانه ها به دست آید. زیرا برخی موارد ممکن است اطلاعات اشتباه وارد شده باشد و فرد خانه خود را اجاره داده یا فروخته باشد. در این گونه موارد فرد باید پاسخ پیامک امور مالیاتی را ارسال کرده و این مورد را پیگیری کند تا مشمول پرداخت مالیات نشود. اما در صورتی که پاسخی برای این پیامک ها ارسال نشود، این موضوع به معنی خالی بودن واحد مسکونی در نظر گرفته شده و در نتیجه این خانه مشمول مالیات خواهد بود.

پیامک مالیات خودرو

از دیگر موارد دریافت پیامک از طرف سازمان امور مالیاتی می توان به پیامک مالیات خودرو اشاره نمود. در واقع دولت و شهرداری ها برای ارائه خدمات مناسب شهری و ساخت جاده ها و خیابان های مناسب، اقدام به دریافت مالیات از خودروها می کنند. این مالیات برای افرادی که بیش از یک خودرو دارند، با کسانی که تنها یک خودرو دارند متفاوت است. به طور کلی این مالیات در قالب عوارض خودرو دریافت می شود. اما در بسیاری از موارد ممکن است صاحبان خودرو عوارض اتومبیل شان را پرداخت نکنند. در این گونه موارد پیامک امور مالیاتی خودرو برای آن ها فرستاده می شود تا نسبت به پرداخت مالیات یا عوارض عقب افتاده اتومبیل شان اقدام نمایند. در ادامه یک نمونه پیامک مالیاتی ارسالی در این زمینه را برای شما اورده ایم تا شناخت مناسبی از پیامک های مالیاتی خودرو داشته باشید. نمونه پیامک:

«مالک محترم خودروی........ لطفاً جهت پرداخت عوارض خودرو خود به سامانه Tehran.ir-دفاتر خدمات الکترونیک شهر و یا دفاتر پیشخوان دولت مراجعه نمایید»

پیامک مالیات خودرو

پیامک مالیات بر ارزش افزوده

نمونه بعدی پیامک های دریافتی مودیان مالیاتی از شماره پیامک سازمان امور مالیاتی را می توان پیامک مالیات بر ارزش افزوده دانست. این پیامک ها هم در صورت که مودیان در پرداخت مالیات شان کوتاهی کرده یا مشکلات خاص دیگری در این زمینه به وجود امده باشد، برای ان ها ارسال می شوند. در ادامه نمونه از پیامک امور مالیاتی در زمینه مالیات بر ارزش افزوده را برای شما آورده ایم. نمونه پیامک:

«با عنایت به عدم تسلیم اظهارنامه دوره زمستان 95 و بهار 96، در صورتیکه مشمول نظام مالیات بر ارزش افزوده نبوده یا فعالیت شما منحل گردیده است با مراجعه به واحد خدمات مؤدیان مالیات بر ارزش افزوده جهت درج وضعیت صحیح ثبت نام در سامانه مالیات بر ارزش افزوده اقدام نمایید. در غیر اینصورت حداکثر تا تاریخ 1396/04/15 به سامانه مذکور به نشانی www.evat.ir مراجعه و نسبت به تسلیم اظهارنامه و پرداخت مالیات و عوارض متعلقه اقدام فرمائید.»

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 1176
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 5
  • بازدید امروز : 7
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 78
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1400
  • بازدید ماه : 2647
  • بازدید سال : 6402
  • بازدید کلی : 72493
  • <
    پیوندهای روزانه
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی