loading...

وبلاگ سایت همراه مشاور

بازدید : 32
دوشنبه 23 خرداد 1401 زمان : 16:15

مقدمه

سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن سایتی است که دولت جدید به منظور ارائه خدمات آنلاین در حوزه مسکن ایجاد کرده است. مردم با مراجعه به این سامانه می توانند از امکانات مختلف آن استفاده کرده و در طرح های مربوطه ثبت نام کنند. با توجه به این که مسئله تامین مسکن در سال های اخیر به یکی از دغدغه های اصلی مردم کشور تبدیل شده بود، دولت جدید طرحی تحت عنوان نهضت ملی مسکن ارائه داد تا افراد با بضاعت مالی پایین جامعه هم بتوانند صاحب خانه شوند. در همین راستا، سامانه مذکور راه اندازی شد تا متقاضیان بتوانند از طریق آن به صورت آنلاین و بدون نیاز به مراجعات حضوری، در طرح مربوطه نام نویسی کنند. به این ترتیب، افرادی که متقاضی شرکت در این طرح باشند، باید در موعد مقرر نسبت به ثبت نام و بارگذاری مدارک لازم در سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن اقدام کنند. شرایط مربوط به ثبت نام و مدارک مورد نیاز هم از طریق همین سامانه اطلاع رسانی می شوند.

البته دقت داشته باشید که این سایت تنها به منظور نام نویسی در طرح نهضت ملی مسکن ایجاد نشده و کاربردهای فراوان دیگری هم دارد. در واقع، قرار است اکثر طرح های مربوط به حمایت های مالی جهت ساخت مسکن، بهسازی و ترمیم، تسهیلات کمکی برای اجاره و موارد این چنینی دیگر از طریق این سامانه ارائه شوند. برای مثال، ثبت نام وام ودیعه مسکن از طریق این سایت انجام می گیرد. کسانی که تمایل به دریافت این وام داشته و از شرایط لازم برخوردارند، می توانند در بازه زمانی تعیین شده به این سایت مراجعه نموده و نام نویسی شان را انجام دهند. با توجه به اهمیت این سایت و کاربردهای فراوان آن، در این جا قصد داریم به معرفی سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن پرداخته و خدمات مختلف قابل ارائه از طریق آن را بیان کنیم. پس اگر شما هم قصد نام نویسی در طرح های مختلف دولتی و برخورداری از تسهیلات مربوطه را دارید، در ادامه با ما همراه باشید.



معرفی سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

همان گونه که اشاره کردیم، در سال های گذشته به دلایل مختلف از جمله اعمال تحریم ها و فشارهای اقتصادی موجود، وضعیت بازار مسکن بسیار آشفته بوده و روز به روز قیمت ملک افزایش پیدا کرده است. در چنین شرایطی، خانه دار شدن اشخاص مستضعف جامعه بسیار دشوار گردیده است. به همین خاطر، دولت طرح های مختلفی را ارائه کرده تا وضعیت را بهبود دهد. البته قبلا طرح های مختلف پس از تصویب به بانک ها سپرده می شد تا تسهیلات لازم را در اختیار مردم و داوطلبان قرار دهند. اما اکنون سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن ایجاد شده تا همه مردم و متقاضیان استفاده از طرح های دولتی، امکان نام نویسی از یک درگاه واحد را داشته باشند. به این ترتیب، با استفاده از این سایت می توانید در طرح های مختلفی که از طرف دولت ارائه می شود، نام نویسی کرده و امکان برخورداری از تسهیلات در نظر گرفته شده برای هر طرح را خواهید داشت.

معرفی سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

از طرف دیگر، برای هر طرح یک سری شرایط و قوانین تعیین می شود تا تنها افراد واجد شرایط امکان ثبت نام در آن را داشته باشند. همه این شرایط و قوانین مورد نیاز هم از طریق همین سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن به اطلاع داوطلبان می رسد. پس متقاضیان شرکت در طرح های مختلف به راحتی می توانند با مراجعه به این سامانه، از شرایط و ضوابط تعیین شده برای آن مطلع شوند. موضوع مهم دیگر که در هنگام نام نویسی برای استفاده از طرح های مختلف اهمیت دارد، اطلاع از مدارک مورد نیاز برای ثبت نام است. این موارد هم به صورت کامل از طریق سایت مذکور به اطلاع داوطلبان رسانده می شود تا با آگاهی کامل، مدارک لازم را از قبل آماده کرده و در هنگام ثبت نام آنلاین یا حضوری با مشکلی رو به رو نشوند. بنابراین، آشنایی با سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن و روش استفاده از خدمات آن برای همه متقاضیان شرکت در طرح های دولتی، الزامی است.

ورود به سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

اکنون که شناخت مناسبی از سایت جامع طرح های حمایتی به دست آورده اید، در صورت تمایل به شرکت در طرح های مختلف ارائه شده از سوی دولت می توانید به این سامانه وارد شده در این طرح ها ثبت نام کنید. اما از آن جایی که این سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن به تازگی ایجاد شده، ممکن است بسیاری از کاربران با روش ورود به این سایت آشنا نباشند. به همین دلیل، در این قسمت قصد داریم نحوه وارد شدن به آن را به صورت کامل برای تان توضیح دهیم. در نتیجه اگر قصد ثبت نام در طرح نهضمت ملی مسکن ، ثبت درخواست برای بهره مندی از وام ودیعه مسکن یا استفاده از سایر طرح ها و تسهیلات مختلف را داشته باشید، به سادگی می توانید به این سایت وارد شوید. به این ترتیب، امکان ثبت نام در طرح های مد نظر و پیگیری وضعیت نام نویسی تان از این طریق وجود دارد.

برای وارد شدن به سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن کافی است اقداماتی را به صورت گام به گام طی کنید که در این جا به آن ها پرداخته ایم. این اقدامات مورد نیاز برای ورود به سایت مذکور به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱ابتدا باید نشانی اینترنتی این سامانه یعنی saman.mrud.ir را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو نمایید. برای وارد شدن به این سامانه و استفاده از خدمات گوناگون آن محدودیتی برای استفاده از گوشی موبایل یا سیستم های کامپیوتری وجود ندارد. منتهی اگر قصد ثبت نام در طرح های مهمی مانند نهضت ملی را دارید، ترجیحا از رایانه یا لپ تاپ استفاده نمایید تا در حین فرآیند با مشکلی مواجه نشوید.
  2. ۲به هر حال، پس از این که آدرس فوق را سرچ کردید، منتظر بمانید تا نتیجه جست و جوی تان توسط گوگل نمایش داده شود. سپس اولین سامانه بالا آمده در لیست نتایج با عنوان «صفحه اصلی | سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن» را انتخاب کرده و بر روی آن کلیک نمایید.

    صفحه اصلی سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

  3. ۳در ادامه به صفحه اصلی این سایت وارد شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. اکنون شما می توانید از طرح های مختلفی که از طریق این سامانه ارائه می شوند، استفاده نموده و در آن ها ثبت نام کنید.

    ورود به سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

با طی کردن این چند مرحله ساده، به راحتی وارد سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن شده و امکان استفاده از خدمات آنلاین آن را خواهید داشت. در ادامه یک راهنمای مناسب هم برای این سامانه ارائه می دهیم تا بیش تر با امکانات آن آشنا شوید.

راهنمای سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

در بخش قبل روش ورود به سامانه طرح های حمایتی را به صورت مفصل بیان کردیم. از این رو، اکنون کاربران به سادگی می توانند وارد این سامانه شده و از این نظر با مشکلی رو به رو نخواهند شد. اما برای این که بتوانید به خوبی از این سایت و خدمات قابل ارائه از طریق آن استفاده کنید، لازم است شناخت کافی از بخش های مختلف سامانه و امکانات آن داشته باشید. همان طور که گفتیم، این سامانه در سال ۱۴۰۰ توسط دولت جدید ایجاد شده و یک سایت تازه محسوب می شود. از طرف دیگر، امکانات سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن روز به روز در حال افزایش است و طرح های جدیدی از طریق آن ارائه می شوند. پس ممکن است برخی از کاربران و متقاضیان استفاده از طرح های دولتی شناخت زیادی از این سایت و خدماتش نداشته باشند. به همین دلیل، در ادامه یک راهنمای مناسب از امکانات و خدمات مختلف این سامانه در اختیارتان قرار داده ایم.

سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

  • ثبت نام نهضت ملی مسکن
    یکی از رایج ترین امکانات این سامانه، نام نویسی برای شرکت در طرح نهضت ملی مسکن است. با توجه به این که دولت جدید تصمیم دارد چهار میلیون واحد مسکن برای مردم ایجاد کند، سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن هم در اصل به منظور ثبت نام متقاضیان این طرح راه اندازی شد. طرح نهضت ملی یکی از مهم ترین و کاربردی ترین طرح ها در سال های اخیر محسوب می شود که اگر به صورت کامل عملی شود، نقش مهمی در بهبود قیمت مسکن و خانه دار شدن افراد کم بضاعت خواهد داشت. در حال حاضر، ثبت نام اولین مرحله از طرح نهضت ملی به شکل کلی پایان یافته است. اما در بازه های زمانی مختلف، امکان نام نویسی برای شهروندان مناطقی که به تازگی شرایط لازم را به دست آورده اند، فراهم می شود. از طرف دیگر، ممکن است پس از اتمام موفقیت آمیز این طرح، مجددا سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن برای اجرای دوباره آن استفاده شود.
  • ثبت نام تسهیلات کمک ودیعه
    از دیگر طرح های فعلی سایت مسکن حمایتی می توان به نام نویسی جهت بهره مندی از وام ودیعه مسکن اشاره نمود. با توجه به این که قیمت ملک به سرعت افزایش پیدا کرده، بهای رهن و اجاره هم به همین نسبت افزایش داشته است. از این رو، بسیاری از خانواده ها شرایط لازم برای اجاره ملکی مناسب را نداشته و باید به بخش های حاشیه شهر یا منازلی با کیفیت پایین تر منتقل شوند. در همین راستا، دولت به منظور حمایت از خانوارها جهت تامین مسکن مناسب، اقدام به ارائه وام ودیعه مسکن نموده است. متقاضیان دریافت این وام می توانند به سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن مراجعه کرده و با انتخاب گزینه «ثبت نام تسهیلات کمک ودیعه» در این سایت، اقدامات لازم جهت نام نویسی در این طرح را انجام دهند. البته توجه داشته باشید که برای ثبت نام وام ودیعه مسکن در این سامانه، ابتدا باید در سامانه ملی املاک و اسکان کشور نام نویسی کرده و اقامتگاه تان را ثبت نمایید.
  • تسهیلات ساخت ـ بافت فرسوده
    دولت به منظور کمک به نوسازی و بهسازی بافت فرسوده در شهرهای مختلف، اقدام به ارائه تسهیلاتی با عنوان تسهیلات ساخت بافت فرسوده نموده است. همه کسانی که منزل شان در بافت های فرسوده، تاریخی و به طور کلی مناطق هدف بهسازی قرار داشته باشد، در صورتی که 10 درصد از پروژه را پیش برده باشند، می توانند به سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن مراجعه کرده و از این طریق درخواست شان را برای استفاده از تسهیلات مربوطه ارائه دهند. برای ثبت نام و دریافت این تسهیلات، باید پس از ورود به سایت طرح ملی مسکن، بر روی گزینه «تسهیلات ساخت ـ بافت فرسوده» کلیک کنید. در ادامه امکان نام نویسی و دریافت استعلام برای تان فراهم خواهد شد. با توجه به این که برخی کاربران نمی دانند خانه شان در محدوده بافت فرسوده قرار دارد یا خیر، از طریق بخش استعلام سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن می توانند از این موضوع مطلع شوند. برای دریافت استعلام هم تنها به کد پستی یا کد جام نیاز دارید.
  • تسهیلات ساخت ـ خارج از بافت فرسوده
    از دیگر تسهیلاتی که مردم با مراجعه به سایت طرح مسکن حمایتی می توانند از آن برخوردار شوند، تسهیلات ساخت خارج از بافت فرسوده است. در بخش قبل روش نام نویسی برای استفاده از تسهیلات داخل بافت فرسوده را بیان کردیم. این نوع تسهیلات مزایای گوناگونی دارند و اگر شرایط لازم را برای استفاده از آن داشته باشید، به سادگی می توانید ثبت نام تان را در این سامانه انجام دهید. اما در صورتی که قصد ساخت و ساز در بافت فرسوده را هم نداشته باشید، باز هم امکان دریافت تسهیلاتی برای تان وجود دارد. برای انجام این کار پس از ورود به سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن ، باید گزینه «تسهیلات ساخت ـ خارج از بافت فرسوده» را انتخاب کنید. در ادامه با وارد کردن کد ملی تان می توانید وارد این سایت شده و اقدامات لازم برای نام نویسی در این طرح و برخورداری از تسهیلات را انجام دهید. البته توجه کنید که برای استفاده از این نوع تسهیلات هم برخورداری از یک سری شرایط الزامی است.
  • بخش تماس با ما
    گاهی اوقات ممکن است مردم و متقاضیان ثبت نام در طرح های مختلف، برای نام نویسی در این سامانه با مشکل مواجه شوند. یا این که در مورد برخی شرایط مربوط به هر کدام از این طرح ها سوالاتی داشته باشند. در این گونه موارد، امکان استفاده از بخش تماس با ما در سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن برای کاربران وجود دارد. از آن جایی که همواره برخی داوطلبان دارای شرایط خاصی هستند یا ممکن است در هنگام ثبت نام در سایت با مشکلاتی رو به رو شوند، بخشی تحت عنوان «تماس با ما» در این سامانه قرار گرفته است. کاربران با کلیک بر روی این گزینه می توانند شماره های تماس تعیین شده برای ارتباط با بخش پشتیبانی را مشاهده کرده و از آن ها به منظور ایجاد ارتباط استفاده کنند. بنابراین اگر برای استفاده از خدمات این سامانه با مشکلی مواجه شده یا سوالات و ابهاماتی در مورد طرح های مختلف داشتید، می توانید از این بخش استفاده کنید.

این موارد تعدادی از مهم ترین بخش ها و خدمات سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن محسوب می شوند که کاربران در صورت تمایل به استفاده از هر طرح، باید از طریق بخش مربوطه اقدام نمایند. از دیگر قسمت های مهم این سامانه می توان به بخش «پیگری درخواست ها» و «سوالات متداول» اشاره نمود که در ادامه آن ها را هم برای تان توضیح داده ایم.

پیگیری درخواست سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

تا این جای کار نحوه ورود به سایت مسکن حمایتی و خدمات گوناگون قابل ارائه از طریق آن را بیان کردیم. به این ترتیب، به سادگی می توانید وارد این سایت شده و در طرح مورد نظر خود ثبت نام کنید. اما نکته مهم در استفاده از طرح های این سامانه، امکان پیگری آنلاین آن ها است. در واقع، پس از این که متقاضیان به این سایت وارد شده و ثبت نام شان را انجام می دهند، می توانند درخواست شان را پیگیری کرده و از آخرین وضعیت آن مطلع شوند. پیگیری درخواست در سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن از اهمیت بالایی برخوردار است. زیرا بسیاری از طرح های این سایت به صورت مرحله به مرحله انجام می شوند. داوطلب پس از ثبت نام باید به سامانه مراجعه نموده و وضعیت درخواستش را پیگیری کند. در صورتی که هر مرحله با موفقیت طی شده باشد، می تواند خود را برای انجام اقدامات بعدی آماده کند.

برای انجام پیگری های لازم در سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن هم کافی است مراحلی را طی کنید که در این بخش آن ها را ذکر کرده ایم. این مراحل مورد نیاز جهت پیگری درخواست شامل موارد زیر می شوند:

  1. ۱ابتدا باید به این سامانه وارد شده و از قسمت بالای صفحه بر روی گزینه مربوطه که با عنوان «مشاهده و پیگیری درخواست ها» مشخص شده است، کلیک کنید.

    مشاهده و پیگیری درخواست های سامانه جامع مسکن

  2. ۲در ادامه پنجره ای مانند شکل زیر برای تان نمایش داده می شود که باید کد ملی تان را جهت ورود به حساب کاربری خود در این سامانه وارد کنید. پس کد ملی را در جایگاه مشخص شده قرار داده و گزینه «تایید» را بزنید.

    نحوه اطلاع از وضعیت درخواست ها در سامانه جامع مسکن

  3. ۳سپس به صفحه مربوط به کد ملی در این سامانه وارد شده و امکان اطلاع از وضعیت درخواست های ثبت شده را خواهید داشت.

در این قسمت هم نحوه پیگیری درخواست در سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن را برای تان آوردیم تا در صورت نیاز به راحتی بتوانید وارد این سایت شده و از آخرین وضعیت درخواستی که ثبت کرده اید، مطلع شوید.

سوالات متداول سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

متقاضیان استفاده از طرح های مختلف سامانه مسکن حمایتی ممکن است در حین انجام این کار با سوالات مختلفی مواجه شوند. همان گونه که اشاره کردیم، بخشی تحت عنوان «تماس با ما» در این سایت ایجاد شده که امکان ارتباط تلفنی با پشتیبانی را برای کاربران فراهم می کند. اما قبل از انجام این کار و تماس با پشتیبانی، می توانید قسمت مربوط به سوالات متداول را بررسی کنید. زیرا اکثر سوالات مهم در مورد طرح های مختلف از جمله روش ثبت نام، ویرایش اطلاعات، اعتراض به نتیجه درخواست، شرایط پرداخت آورده و موارد این چنینی دیگر در این بخش از سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن گردآوری شده اند. هم چنین، این سوالات در دسته بندی هایی قرار گرفته اند تا بتوانید هر چه ساده تر به پاسخ سوالات تا دست یابید. پس به احتمال زیاد با بررسی این بخش و سوالات آن، می توانید به پاسخ پرسش خود دست یابید. در غیر این صورت، امکان ارتباط با پشتیبانی هم برای تان فراهم است.

منبع : سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

مقدمه

سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن سایتی است که دولت جدید به منظور ارائه خدمات آنلاین در حوزه مسکن ایجاد کرده است. مردم با مراجعه به این سامانه می توانند از امکانات مختلف آن استفاده کرده و در طرح های مربوطه ثبت نام کنند. با توجه به این که مسئله تامین مسکن در سال های اخیر به یکی از دغدغه های اصلی مردم کشور تبدیل شده بود، دولت جدید طرحی تحت عنوان نهضت ملی مسکن ارائه داد تا افراد با بضاعت مالی پایین جامعه هم بتوانند صاحب خانه شوند. در همین راستا، سامانه مذکور راه اندازی شد تا متقاضیان بتوانند از طریق آن به صورت آنلاین و بدون نیاز به مراجعات حضوری، در طرح مربوطه نام نویسی کنند. به این ترتیب، افرادی که متقاضی شرکت در این طرح باشند، باید در موعد مقرر نسبت به ثبت نام و بارگذاری مدارک لازم در سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن اقدام کنند. شرایط مربوط به ثبت نام و مدارک مورد نیاز هم از طریق همین سامانه اطلاع رسانی می شوند.

البته دقت داشته باشید که این سایت تنها به منظور نام نویسی در طرح نهضت ملی مسکن ایجاد نشده و کاربردهای فراوان دیگری هم دارد. در واقع، قرار است اکثر طرح های مربوط به حمایت های مالی جهت ساخت مسکن، بهسازی و ترمیم، تسهیلات کمکی برای اجاره و موارد این چنینی دیگر از طریق این سامانه ارائه شوند. برای مثال، ثبت نام وام ودیعه مسکن از طریق این سایت انجام می گیرد. کسانی که تمایل به دریافت این وام داشته و از شرایط لازم برخوردارند، می توانند در بازه زمانی تعیین شده به این سایت مراجعه نموده و نام نویسی شان را انجام دهند. با توجه به اهمیت این سایت و کاربردهای فراوان آن، در این جا قصد داریم به معرفی سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن پرداخته و خدمات مختلف قابل ارائه از طریق آن را بیان کنیم. پس اگر شما هم قصد نام نویسی در طرح های مختلف دولتی و برخورداری از تسهیلات مربوطه را دارید، در ادامه با ما همراه باشید.



معرفی سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

همان گونه که اشاره کردیم، در سال های گذشته به دلایل مختلف از جمله اعمال تحریم ها و فشارهای اقتصادی موجود، وضعیت بازار مسکن بسیار آشفته بوده و روز به روز قیمت ملک افزایش پیدا کرده است. در چنین شرایطی، خانه دار شدن اشخاص مستضعف جامعه بسیار دشوار گردیده است. به همین خاطر، دولت طرح های مختلفی را ارائه کرده تا وضعیت را بهبود دهد. البته قبلا طرح های مختلف پس از تصویب به بانک ها سپرده می شد تا تسهیلات لازم را در اختیار مردم و داوطلبان قرار دهند. اما اکنون سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن ایجاد شده تا همه مردم و متقاضیان استفاده از طرح های دولتی، امکان نام نویسی از یک درگاه واحد را داشته باشند. به این ترتیب، با استفاده از این سایت می توانید در طرح های مختلفی که از طرف دولت ارائه می شود، نام نویسی کرده و امکان برخورداری از تسهیلات در نظر گرفته شده برای هر طرح را خواهید داشت.

معرفی سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

از طرف دیگر، برای هر طرح یک سری شرایط و قوانین تعیین می شود تا تنها افراد واجد شرایط امکان ثبت نام در آن را داشته باشند. همه این شرایط و قوانین مورد نیاز هم از طریق همین سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن به اطلاع داوطلبان می رسد. پس متقاضیان شرکت در طرح های مختلف به راحتی می توانند با مراجعه به این سامانه، از شرایط و ضوابط تعیین شده برای آن مطلع شوند. موضوع مهم دیگر که در هنگام نام نویسی برای استفاده از طرح های مختلف اهمیت دارد، اطلاع از مدارک مورد نیاز برای ثبت نام است. این موارد هم به صورت کامل از طریق سایت مذکور به اطلاع داوطلبان رسانده می شود تا با آگاهی کامل، مدارک لازم را از قبل آماده کرده و در هنگام ثبت نام آنلاین یا حضوری با مشکلی رو به رو نشوند. بنابراین، آشنایی با سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن و روش استفاده از خدمات آن برای همه متقاضیان شرکت در طرح های دولتی، الزامی است.

ورود به سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

اکنون که شناخت مناسبی از سایت جامع طرح های حمایتی به دست آورده اید، در صورت تمایل به شرکت در طرح های مختلف ارائه شده از سوی دولت می توانید به این سامانه وارد شده در این طرح ها ثبت نام کنید. اما از آن جایی که این سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن به تازگی ایجاد شده، ممکن است بسیاری از کاربران با روش ورود به این سایت آشنا نباشند. به همین دلیل، در این قسمت قصد داریم نحوه وارد شدن به آن را به صورت کامل برای تان توضیح دهیم. در نتیجه اگر قصد ثبت نام در طرح نهضمت ملی مسکن ، ثبت درخواست برای بهره مندی از وام ودیعه مسکن یا استفاده از سایر طرح ها و تسهیلات مختلف را داشته باشید، به سادگی می توانید به این سایت وارد شوید. به این ترتیب، امکان ثبت نام در طرح های مد نظر و پیگیری وضعیت نام نویسی تان از این طریق وجود دارد.

برای وارد شدن به سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن کافی است اقداماتی را به صورت گام به گام طی کنید که در این جا به آن ها پرداخته ایم. این اقدامات مورد نیاز برای ورود به سایت مذکور به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱ابتدا باید نشانی اینترنتی این سامانه یعنی saman.mrud.ir را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو نمایید. برای وارد شدن به این سامانه و استفاده از خدمات گوناگون آن محدودیتی برای استفاده از گوشی موبایل یا سیستم های کامپیوتری وجود ندارد. منتهی اگر قصد ثبت نام در طرح های مهمی مانند نهضت ملی را دارید، ترجیحا از رایانه یا لپ تاپ استفاده نمایید تا در حین فرآیند با مشکلی مواجه نشوید.
  2. ۲به هر حال، پس از این که آدرس فوق را سرچ کردید، منتظر بمانید تا نتیجه جست و جوی تان توسط گوگل نمایش داده شود. سپس اولین سامانه بالا آمده در لیست نتایج با عنوان «صفحه اصلی | سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن» را انتخاب کرده و بر روی آن کلیک نمایید.

    صفحه اصلی سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

  3. ۳در ادامه به صفحه اصلی این سایت وارد شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. اکنون شما می توانید از طرح های مختلفی که از طریق این سامانه ارائه می شوند، استفاده نموده و در آن ها ثبت نام کنید.

    ورود به سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

با طی کردن این چند مرحله ساده، به راحتی وارد سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن شده و امکان استفاده از خدمات آنلاین آن را خواهید داشت. در ادامه یک راهنمای مناسب هم برای این سامانه ارائه می دهیم تا بیش تر با امکانات آن آشنا شوید.

راهنمای سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

در بخش قبل روش ورود به سامانه طرح های حمایتی را به صورت مفصل بیان کردیم. از این رو، اکنون کاربران به سادگی می توانند وارد این سامانه شده و از این نظر با مشکلی رو به رو نخواهند شد. اما برای این که بتوانید به خوبی از این سایت و خدمات قابل ارائه از طریق آن استفاده کنید، لازم است شناخت کافی از بخش های مختلف سامانه و امکانات آن داشته باشید. همان طور که گفتیم، این سامانه در سال ۱۴۰۰ توسط دولت جدید ایجاد شده و یک سایت تازه محسوب می شود. از طرف دیگر، امکانات سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن روز به روز در حال افزایش است و طرح های جدیدی از طریق آن ارائه می شوند. پس ممکن است برخی از کاربران و متقاضیان استفاده از طرح های دولتی شناخت زیادی از این سایت و خدماتش نداشته باشند. به همین دلیل، در ادامه یک راهنمای مناسب از امکانات و خدمات مختلف این سامانه در اختیارتان قرار داده ایم.

سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

  • ثبت نام نهضت ملی مسکن
    یکی از رایج ترین امکانات این سامانه، نام نویسی برای شرکت در طرح نهضت ملی مسکن است. با توجه به این که دولت جدید تصمیم دارد چهار میلیون واحد مسکن برای مردم ایجاد کند، سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن هم در اصل به منظور ثبت نام متقاضیان این طرح راه اندازی شد. طرح نهضت ملی یکی از مهم ترین و کاربردی ترین طرح ها در سال های اخیر محسوب می شود که اگر به صورت کامل عملی شود، نقش مهمی در بهبود قیمت مسکن و خانه دار شدن افراد کم بضاعت خواهد داشت. در حال حاضر، ثبت نام اولین مرحله از طرح نهضت ملی به شکل کلی پایان یافته است. اما در بازه های زمانی مختلف، امکان نام نویسی برای شهروندان مناطقی که به تازگی شرایط لازم را به دست آورده اند، فراهم می شود. از طرف دیگر، ممکن است پس از اتمام موفقیت آمیز این طرح، مجددا سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن برای اجرای دوباره آن استفاده شود.
  • ثبت نام تسهیلات کمک ودیعه
    از دیگر طرح های فعلی سایت مسکن حمایتی می توان به نام نویسی جهت بهره مندی از وام ودیعه مسکن اشاره نمود. با توجه به این که قیمت ملک به سرعت افزایش پیدا کرده، بهای رهن و اجاره هم به همین نسبت افزایش داشته است. از این رو، بسیاری از خانواده ها شرایط لازم برای اجاره ملکی مناسب را نداشته و باید به بخش های حاشیه شهر یا منازلی با کیفیت پایین تر منتقل شوند. در همین راستا، دولت به منظور حمایت از خانوارها جهت تامین مسکن مناسب، اقدام به ارائه وام ودیعه مسکن نموده است. متقاضیان دریافت این وام می توانند به سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن مراجعه کرده و با انتخاب گزینه «ثبت نام تسهیلات کمک ودیعه» در این سایت، اقدامات لازم جهت نام نویسی در این طرح را انجام دهند. البته توجه داشته باشید که برای ثبت نام وام ودیعه مسکن در این سامانه، ابتدا باید در سامانه ملی املاک و اسکان کشور نام نویسی کرده و اقامتگاه تان را ثبت نمایید.
  • تسهیلات ساخت ـ بافت فرسوده
    دولت به منظور کمک به نوسازی و بهسازی بافت فرسوده در شهرهای مختلف، اقدام به ارائه تسهیلاتی با عنوان تسهیلات ساخت بافت فرسوده نموده است. همه کسانی که منزل شان در بافت های فرسوده، تاریخی و به طور کلی مناطق هدف بهسازی قرار داشته باشد، در صورتی که 10 درصد از پروژه را پیش برده باشند، می توانند به سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن مراجعه کرده و از این طریق درخواست شان را برای استفاده از تسهیلات مربوطه ارائه دهند. برای ثبت نام و دریافت این تسهیلات، باید پس از ورود به سایت طرح ملی مسکن، بر روی گزینه «تسهیلات ساخت ـ بافت فرسوده» کلیک کنید. در ادامه امکان نام نویسی و دریافت استعلام برای تان فراهم خواهد شد. با توجه به این که برخی کاربران نمی دانند خانه شان در محدوده بافت فرسوده قرار دارد یا خیر، از طریق بخش استعلام سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن می توانند از این موضوع مطلع شوند. برای دریافت استعلام هم تنها به کد پستی یا کد جام نیاز دارید.
  • تسهیلات ساخت ـ خارج از بافت فرسوده
    از دیگر تسهیلاتی که مردم با مراجعه به سایت طرح مسکن حمایتی می توانند از آن برخوردار شوند، تسهیلات ساخت خارج از بافت فرسوده است. در بخش قبل روش نام نویسی برای استفاده از تسهیلات داخل بافت فرسوده را بیان کردیم. این نوع تسهیلات مزایای گوناگونی دارند و اگر شرایط لازم را برای استفاده از آن داشته باشید، به سادگی می توانید ثبت نام تان را در این سامانه انجام دهید. اما در صورتی که قصد ساخت و ساز در بافت فرسوده را هم نداشته باشید، باز هم امکان دریافت تسهیلاتی برای تان وجود دارد. برای انجام این کار پس از ورود به سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن ، باید گزینه «تسهیلات ساخت ـ خارج از بافت فرسوده» را انتخاب کنید. در ادامه با وارد کردن کد ملی تان می توانید وارد این سایت شده و اقدامات لازم برای نام نویسی در این طرح و برخورداری از تسهیلات را انجام دهید. البته توجه کنید که برای استفاده از این نوع تسهیلات هم برخورداری از یک سری شرایط الزامی است.
  • بخش تماس با ما
    گاهی اوقات ممکن است مردم و متقاضیان ثبت نام در طرح های مختلف، برای نام نویسی در این سامانه با مشکل مواجه شوند. یا این که در مورد برخی شرایط مربوط به هر کدام از این طرح ها سوالاتی داشته باشند. در این گونه موارد، امکان استفاده از بخش تماس با ما در سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن برای کاربران وجود دارد. از آن جایی که همواره برخی داوطلبان دارای شرایط خاصی هستند یا ممکن است در هنگام ثبت نام در سایت با مشکلاتی رو به رو شوند، بخشی تحت عنوان «تماس با ما» در این سامانه قرار گرفته است. کاربران با کلیک بر روی این گزینه می توانند شماره های تماس تعیین شده برای ارتباط با بخش پشتیبانی را مشاهده کرده و از آن ها به منظور ایجاد ارتباط استفاده کنند. بنابراین اگر برای استفاده از خدمات این سامانه با مشکلی مواجه شده یا سوالات و ابهاماتی در مورد طرح های مختلف داشتید، می توانید از این بخش استفاده کنید.

این موارد تعدادی از مهم ترین بخش ها و خدمات سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن محسوب می شوند که کاربران در صورت تمایل به استفاده از هر طرح، باید از طریق بخش مربوطه اقدام نمایند. از دیگر قسمت های مهم این سامانه می توان به بخش «پیگری درخواست ها» و «سوالات متداول» اشاره نمود که در ادامه آن ها را هم برای تان توضیح داده ایم.

پیگیری درخواست سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

تا این جای کار نحوه ورود به سایت مسکن حمایتی و خدمات گوناگون قابل ارائه از طریق آن را بیان کردیم. به این ترتیب، به سادگی می توانید وارد این سایت شده و در طرح مورد نظر خود ثبت نام کنید. اما نکته مهم در استفاده از طرح های این سامانه، امکان پیگری آنلاین آن ها است. در واقع، پس از این که متقاضیان به این سایت وارد شده و ثبت نام شان را انجام می دهند، می توانند درخواست شان را پیگیری کرده و از آخرین وضعیت آن مطلع شوند. پیگیری درخواست در سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن از اهمیت بالایی برخوردار است. زیرا بسیاری از طرح های این سایت به صورت مرحله به مرحله انجام می شوند. داوطلب پس از ثبت نام باید به سامانه مراجعه نموده و وضعیت درخواستش را پیگیری کند. در صورتی که هر مرحله با موفقیت طی شده باشد، می تواند خود را برای انجام اقدامات بعدی آماده کند.

برای انجام پیگری های لازم در سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن هم کافی است مراحلی را طی کنید که در این بخش آن ها را ذکر کرده ایم. این مراحل مورد نیاز جهت پیگری درخواست شامل موارد زیر می شوند:

  1. ۱ابتدا باید به این سامانه وارد شده و از قسمت بالای صفحه بر روی گزینه مربوطه که با عنوان «مشاهده و پیگیری درخواست ها» مشخص شده است، کلیک کنید.

    مشاهده و پیگیری درخواست های سامانه جامع مسکن

  2. ۲در ادامه پنجره ای مانند شکل زیر برای تان نمایش داده می شود که باید کد ملی تان را جهت ورود به حساب کاربری خود در این سامانه وارد کنید. پس کد ملی را در جایگاه مشخص شده قرار داده و گزینه «تایید» را بزنید.

    نحوه اطلاع از وضعیت درخواست ها در سامانه جامع مسکن

  3. ۳سپس به صفحه مربوط به کد ملی در این سامانه وارد شده و امکان اطلاع از وضعیت درخواست های ثبت شده را خواهید داشت.

در این قسمت هم نحوه پیگیری درخواست در سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن را برای تان آوردیم تا در صورت نیاز به راحتی بتوانید وارد این سایت شده و از آخرین وضعیت درخواستی که ثبت کرده اید، مطلع شوید.

سوالات متداول سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

متقاضیان استفاده از طرح های مختلف سامانه مسکن حمایتی ممکن است در حین انجام این کار با سوالات مختلفی مواجه شوند. همان گونه که اشاره کردیم، بخشی تحت عنوان «تماس با ما» در این سایت ایجاد شده که امکان ارتباط تلفنی با پشتیبانی را برای کاربران فراهم می کند. اما قبل از انجام این کار و تماس با پشتیبانی، می توانید قسمت مربوط به سوالات متداول را بررسی کنید. زیرا اکثر سوالات مهم در مورد طرح های مختلف از جمله روش ثبت نام، ویرایش اطلاعات، اعتراض به نتیجه درخواست، شرایط پرداخت آورده و موارد این چنینی دیگر در این بخش از سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن گردآوری شده اند. هم چنین، این سوالات در دسته بندی هایی قرار گرفته اند تا بتوانید هر چه ساده تر به پاسخ سوالات تا دست یابید. پس به احتمال زیاد با بررسی این بخش و سوالات آن، می توانید به پاسخ پرسش خود دست یابید. در غیر این صورت، امکان ارتباط با پشتیبانی هم برای تان فراهم است.

منبع : سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 1179
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 5
  • بازدید امروز : 20
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 84
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 228
  • بازدید ماه : 21
  • بازدید سال : 6750
  • بازدید کلی : 72841
  • <
    پیوندهای روزانه
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی