loading...

وبلاگ سایت همراه مشاور

بازدید : 12
سه شنبه 8 آذر 1401 زمان : 16:38

مقدمه

سامانه مالیاتی وکلای دادگستری یکی از سامانه های جدیدی است که در راستای تسهیل دریافت اطلاعات مالیاتی وکیلان ایجاد شده و این قشر باید در آن ثبت نام کنند. در سال های اخیر، دریافت مالیات به یکی از مهم ترین منابع دولت تبدیل گردیده است. در همین راستا، سیستم های مالیاتی خود را به روز رسانی و تقویت نموده تا امکان فرار مالیاتی برای مشمولان وجود نداشته باشد. وکلا هم از جمله گروه های مشمول پرداخت مالیات هستند که از سال ۹۸ موظف به نصب دستگاه پوز در دفاتر خود شدند؛ ولی در ادامه سامانه صدور صورت حساب الکترونیکی وکلا راه اندازی شد تا امکان دریافت اطلاعات مربوط به حق الوکاله آن ها از این طریق فراهم شود. به این ترتیب، تمامی وکیلان دادگستری یا قوه قضائیه می توانند نسبت به ثبت نام در این سامانه اقدام کرده و اطلاعات خود را با این روش بارگذاری کنند. آن دسته از وکلا که در سایت مذکور نام نویسی کنند، دیگر ملزم به استفاده از دستگاه کارتخوان در دفاترشان نخواهند بود.

با توجه به این که طبق قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان، وکلا موظف به استفاده از دستگاه پوز بودند، ممکن است در این زمینه با ابهاماتی رو به رو شوند. دقت داشته باشید که سامانه مالیاتی وکیلان به نشانی اینترنتی tax.pgpal.ir تمامی اطلاعات مربوط به حق الوکاله آن ها را دریافت کرده و از این رو دیگر نیازی به دستگاه کارتخوان نیست؛ بنابراین وکلایی که در این سامانه ثبت نام کرده و در دفاترشان از دستگاه پوز استفاده نکنند، مشمول جریمه نخواهند بود. از آن جایی که نام نویسی در این سامانه جدید هم برای وکیلان قوه قضائیه و هم دادگستری از اهمیت بالایی برخوردار است، در این جا اطلاعات لازم را در مورد آن ارائه داده و روش ثبت نامش را توضیح می دهیم؛ پس اگر شما هم در دسته وکلا قرار گرفته و مشمول پرداخت مالیات هستید، در ادامه با ما همراه باشید تا آگاهی مناسبی از سایت سامانه مالیاتی وکلای دادگستری به دست آورده و به راحتی بتوانید در آن نام نویسی کنید.

لینک ورود به سامانه مالیاتی وکلای دادگستری



سامانه مالیاتی وکلای دادگستری tax.pgpal.ir

با توجه به این که وکلای دادگستری هم مانند بسیاری از گروه های شغلی دیگر مشمول مالیات بوده و موظف به ارائه اطلاعات حق الوکاله و درآمدی خود هستند، سامانه ای جهت دریافت این اطلاعات راه اندازی شده است. این اطلاعات در سال های اخیر از طریق دستگاه های پوزی که در دفاتر وکیلان نصب شده بود، جمع آوری می شد؛ اما اکنون سامانه مالیاتی وکلای دادگستری این کار را بسیار ساده تر کرده است. تمامی وکیلان باید با ثبت نام در این سامانه نسبت به ارائه اطلاعات درآمدی و حق الوکاله خود اقدام نموده و درصدی از آن را به عنوان مالیات پرداخت نمایند. برای نام نویسی در این سایت هم در وهله اول باید به آن وارد شوید. از آن جایی که سامانه صدور صورت حساب الکترونیکی وکلا به تازگی ایجاد شده است، ممکن است بسیاری از وکیلان روش ورود و استفاده از آن را ندانند. به همین خاطر، در این قسمت نحوه وارد شدن به آن را به صورت کامل برای تان توضیح می دهیم.

جهت ورود به این سامانه کافی است چند مرحله ساده را به صورت پیوسته و گام به گام پشت سر بگذارید که در ادامه آن ها را توضیح داده ایم. این مراحل مورد نیاز برای وارد شدن به سایت مالیاتی وکلا شامل موارد زیر می شوند:

  1. ۱در اولین گام باید نشانی اینترنتی این سامانه یعنی tax.pgpal.ir را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو کنید. جهت وارد شدن به این سامانه محدودیتی برای استفاده از گوشی موبایل یا سیستم های کامپیوتری وجود ندارد؛ ولی اگر برای اولین بار قصد ورود و نام نویسی در آن را دارید، ترجیحا از رایانه یا لپ تاپ استفاده کرده تا در حین فرایند با مشکل رو به رو نشوید.
  2. ۲بعد از این که آدرس بالا را سرچ کردید، منتظر بمانید تا نتیجه جست و جوی تان نمایش داده شود. اولین سامانه ای که با این نشانی و عنوان «صدور صورتحساب الکترونیکی حق الوکاله و خدمات حقوقی» نمایش داده می شود، همان سایت سامانه مالیاتی وکلای دادگستری است. پس بر روی آن کلیک کرده و وارد شوید.

    سایت سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

  3. ۳سپس به صفحه اصلی این سایت منتقل شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. اکنون می توانید فرایند ثبت نام در سامانه مالیاتی وکلا را آغاز نموده و اطلاعات تان را وارد کنید.

    ورود به سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

در این بخش روش ورود به سایت تعیین شده جهت دریافت اطلاعات درآمدی وکلا را بیان کردیم. در ادامه هم به نحوه ثبت نام سامانه مالیاتی وکلای دادگستری می پردازیم تا مشمولین به راحتی بتوانند نام نویسی شان را در آن انجام داده و از این طریق اطلاعات مربوط به حق الوکاله خود را بارگذاری نمایند.

بیشتر بخوانید: پرداخت الکترونیکی مالیات

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

ثبت نام سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

حال که روش ورود به سایت مالیاتی وکلا را فرا گرفته اید، جهت این امر با مشکلی رو به رو نخواهید بود. بعد از وارد شدن به سامانه، نوبت به ثبت نام می رسد. وکیلانی که مشمول پرداخت مالیات هستند باید با مراجعه به این سایت فرایند نام نویسی شان را به صورت کامل انجام دهند تا حساب شان فعال شود. از آن جایی که ممکن است برخی از کاربران با روش ثبت نام در سامانه صدر صورت حساب الکترونیکی وکلا آشنا نباشند، در این بخش نحوه نام نویسی آن را هم برای تان توضیح می دهیم. منتهی دقت کنید که جهت این امر به شماره پیگیری ثبت نام نیاز خواهید داشت. این کد توسط سازمان امور مالیاتی در اختیارتان قرار گرفته و از طریق اظهارنامه های مالیاتی هم قابل استخراج است. پس از این که شماره پیگیری خود را آماده کردید، می توانید فرایند ثبت نام را آغاز کنید. در ادامه، روش نام نویسی در سامانه tax.pgpal.ir را به تفصیل بیان کرده ایم.

برای ثبت نام در سامانه مالیاتی وکیلان هم مانند ورود به آن نیاز به انجام اقداماتی ساده وجود دارد که در این بخش به آن ها پرداخته ایم. این اقدامات لازم به منظور نام نویسی در سایت مذکور به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱ابتدا با توجه به توضیحاتی که در بخش قبل ارائه دادیم، به صفحه اصلی سایت سامانه مالیاتی وکلای دادگستری وارد شوید. در سمت چپ صفحه نکاتی بیان شده که باید آن ها را مطالعه کنید. پس از بررسی این راهنما، باید اطلاعات خواسته شده در پنجره سمت راست را وارد کنید. این موارد شامل شماره تلفن همراه و کد ملی هستند. دقت داشته باشید که شماره تلفنی فعال و متعلق به خودتان را در این بخش قرار دهید. پس از وارد کردن اطلاعات، کد امنیتی موجود را هم تایید نموده و گزینه «ورود به سامانه» را بزنید.

    ثبت نام در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

  2. ۲در صورتی که کد ملی تان در سیستم تعریف شده باشد، به مرحله بعدی ثبت نام سامانه مالیاتی وکلای دادگستری می روید. در این بخش هم باید برخی اطلاعات دیگر را وارد کنید. این موارد شامل کد ملی، نام، نام خانوادگی، نام پدر، تاریخ تولد، شماره شناسنامه، شماره پیگیری ثبت نام مودی، کد پستی، شماره شبا و نشانی محل سکونت می باشند. پس هر یک از این اطلاعات را هم با دقت در جایگاه مربوطه به خود قرار داده و گزینه «ثبت نام» را بزنید. توجه داشته باشید که کد پیگیری ثبت نام از طریق ازمان امور مالیاتی در اختیارتان قرار می گیرد. هم چنین، می توانید این کد را از طریق اظهارنامه های مالیاتی دریافت و در سامانه صدور صورت حساب الکترونیکی وکلا وارد کنید. به هر حال پس از تکمیل اطلاعات، گزینه «ثبت نام» را بزنید.

    ورود اطلاعات ثبت نام در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

  3. ۳در مرحله بعد نوبت به پرداخت حق عضویت سالیانه استفاده از این سامانه می رسد. البته حق عضویت سایت مالیاتی وکیلان خیلی زیاد نبوده و چیزی حدود ۱۰ هزار تومان است. پسدر این قسمت کد ملی، نام و نام خانوادگی شما نمایش داده شده است. اگر تمامی این موارد صحیح باشند، بر روی گزینه «ورود به صفحه پرداخت» کلیک کنید.

    ورود به صفحه پرداخت در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

  4. ۴سپس وارد صفحه پرداخت شده و باید حق عضویت استفاده از سایت tax.pgpal.ir را بپردازید. در این بخش باید اطلاعات یک کارت بانکی فعال و دارای رمز دوم از جمله شماره کارت، cvv2 ، تاریخ انقضا و رمز دوم را وارد کنید. پس این اطلاعات را تکمیل کرده و گزینه «پرداخت» را بزنید.

    اطلاعات پرداخت در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

  5. ۵اگر عملیات پرداخت را به صورت صحیح انجام دهید، وارد صفحه دیگری شده و پیام «ثبت نام شما در سامانه صدور صورت حساب الکترونیکی حق الوکاله و خدمات حقوقی، با موفقیت انجام شد» را مشاهده خواهید کرد. هم چنین، تمامی اطلاعاتی که تا این جای کار جهت ثبت نام در سایت سامانه مالیاتی وکلای دادگستری وارد کرده اید، نمایش داده خواهند شد. علاوه بر آن، اطلاعاتی هم چون شناسه یکتای مالیاتی، سریال حافظه مالیاتی و سریال پایانه فروشگاهی در اختیارتان قرار می گیرد که می توانید از آن ها جهت صدور صورت حساب استفاده کنید. پس در این مرحله عملیات ثبت نام پایان پذیرفته و برای صدور صورت حساب باید چند گام دیگر را طی کنید.

    ثبت نام موفق سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

  6. ۶دو روش مختلف برای صدور صورت حساب پیش روی تان قرار دارد که شامل اسکن کردن بارکد موجود در قسمت پایین صفحه، یا کلیک بر روی کلمه «اینجا» در همان بخش انتهایی صفحه می باشد. یکی از این روش ها را جهت استفاده از سامانه مالیاتی وکلای دادگستری به منظور صدور صورت حساب الکترونیکی انتخاب نمایید.

    صدور صورتحساب در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

  7. ۷اگر برای اولین بار قصد استفاده از سایت مذکور را دارید، در مرحله بعد مجددا از شما خواسته می شود شماره تلفن همراه تان را وارد کنید. پس باید همان شماره موبایلی که در ابتدای فرایند ارائه داده اید را در کادر تعیین شده قرار داده و گزینه «ارسال» را بزنید.

    ثبت شماره تلفن در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

  8. ۸با وارد کردن شماره تلفن همراه، یک کد احراز هویت بر روی آن ارسال خواهد شد. این کد را دریافت کرده و در جایگاه مشخص شده برای آن قرار دهید. در صورتی که این کد را به درستی وارد کنید، به قسمت صدور صورت حساب در سامانه tax.pgpal.ir منتقل شده و می توانید اطلاعات خواسته شده را تکمیل کرده و صورت حساب مربوط به حق الوکاله خود را ارائه دهید.

    ورود کد احراز هویت در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

با انجام اقدامات بالا، فرایند نام نویسی شما در سامانه صدور صورت حساب الکترونیکی وکلا با موفقیت انجام شده و می توانید نسبت به صدور صورت حساب های خود اقدام نمایید. در نتیجه، مشمول جریمه های مالیاتی نخواهید شد.

بیشتر بخوانید: سامانه مودیان

پیش ثبت نام مالیاتی وکلا

در بخش قبل، روش ثبت نام در سایت مالیاتی وکیلان را به صورت کامل توضیح دادیم؛ بنابراین اکنون به سادگی می توانید نام نویسی تان را در این سامانه انجام داده و نسبت به صدور صورت حساب های الکترونیکی خود اقدام نمایید؛ اما نکته مهمی که در رابطه به ثبت نام سایت سامانه مالیاتی وکلای دادگستری وجود دارد، این است که آن ها ابتدا باید در سامانه سازمان امور مالیاتی کشور نام نویسی و شماره پیگیری ثبت نام دریافت کرده باشند. زیرا همان طور که مشاهده کردید، یکی از اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت نام در سامانه مالیاتی وکلا همین شماره پیگیری ثبت نام است. در صورتی که قبلا در سایت سازمان امور مالیاتی نام نویسی کرده و این کد را در اختیار دارید، مشکلی جهت استفاده از سامانه مالیاتی وکلای دادگستری نخواهید داشت. ولی اگر تا کنون در این سامانه عضو نشده اید، ابتدا باید این کار را انجام دهید. چرا که نام نویسی در سایت امور مالیاتی کشور، پیش ثبت نام سامانه مالیاتی وکلا محسوب می شود.

برای ثبت نام در سایت سازمان امور مالیاتی کشور و دریافت شماره پیگیری ثبت نام هم نیاز به طی کردن مراحلی وجود دارد که البته زیاد هم پیچیده نیستند. در ادامه، روش نام نویسی در این سامانه را هم برای تان آورده ایم:

  1. ۱ابتدا باید نشانی اینترنتی سایت سازمان امور مالیاتی یعنی tax.gov.ir را در مرورگر خود جست و جو کنید. پس از این که به صفحه اصلی این سایت وارد شدید، جهت دریافت شماره پیگیری و ثبت نام در سامانه صدور صورت حساب الکترونیکی وکلا ، باید کمی به سمت پایین صفحه حرکت کرده و بر روی گزینه «پیش ثبت نام و ثبت نام الکترونیک» کلیک کنید.

    سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی

  2. ۲سپس وارد صفحه دیگری می شوید که خلاصه فرایند ثبت نام را برای تان توضیح داده و نکات مورد نیاز جهت انجام این کار را بیان کرده است. این نکات و اطلاعات را با دقت مطالعه کرده و به سمت انتهای صفحه بروید. در این قسمت بر روی دکمه قرمز رنگ با عنوان «ورود به ثبت نام» کلیک نمایید.

    ورود به سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی

  3. ۳اکنون باید نوع مودی را از نظر حقیقی و حقوقی بودن مشخص کرده و کد ملی تان را وارد کنید. سپس کد امنیتی موجود را هم در کادر مربوط به خود قرار داده و گزینه «ورود به ثبت نام» را بزنید تا امکان دریافت شماره پیگیری و در نتیجه نام نویسی در سایت tax.pgpal.ir برای تان فراهم شود.

    تعیین حقیقی یا حقوقی بودن در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی

  4. ۴در صورتی که قبلا در سایت سازمان امور مالیاتی ثبت نام نکرده باشید، پیام «شما هیچ ثبت نامی با شماره یا شناسه ملی خود نداشته و همچنین در شرکاء مودیان دیگر نیز حضور ندارید. جهت ثبت نام جدید روی کلید زیر کلیک نمایید.» برای تان نمایش داده می شود. اکنون باید از قسمت پایین صفحه بر روی گزینه «پیش ثبت نام جدید» کلیک کنید.

    پیش ثبت نام جدید در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی

  5. ۵در مرحله بعد، جهت ورود به سامانه پیش ثبت نام الکترونیک، باید یک سری اطلاعات را در پنجره موجود در سمت چپ صفحه وارد کنید. این موارد شامل نوع ثبت نام، کد پستی اقامتگاه قانونی و شماره همراه می شوند. این اطلاعات را وارد کرده و پس از تایید کد امنیتی‌، گزینه «پیش ثبت نام جدید» را بزنید؛ این گونه امکان دریافت شماره پیگیری و نهایتا ثبت نام در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری برای تان فراهم خواهد شد.

    اطلاعات هویتی در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی

  6. ۶سپس یک کد فعال سازی بر روی شماره تلفن همراه شما ارسال می شود. این کد را دریافت کرده و در کادر در نظر گرفته شده برای آن قرار دهید. پس از وارد کردن کد، گزینه «ثبت کد فعالسازی و ادامه» را بزنید.

    ثبت کد فعالسازی در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی

  7. ۷اگر کد فعال سازی را به شکل صحیح وارد کرده باشید، به صفحه زیر وارد شده و باید پس از تعیین تابعیت، تاریخ تولد خود و درصد سهام یا شراکت، بر روی گزینه «استعلام اطلاعات و ادامه» کلیک کنید.

    استعلام اطلاعات در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی

  8. ۸نهایتا به صفحه زیر می رسید و نام خود را در قسمت بالای آن مشاهده می کنید. در این قسمت یک سری نواقص اطلاعاتی وجود دارد که باید همه آن ها را با دقت تکمیل نموده تا نام نویسی تان در سایت سازمان امور مالیاتی کشور انجام شده و شماره پیگیری ثبت نام دریافت کنید. به این ترتیب، می توانید از این شماره جهت نام نویسی در سامانه صدور صورت حساب الکترونیک وکلا استفاده کنید؛ پس نواقص اطلاعاتی را تکمیل کرده و تایید نهایی را انجام دهید تا اطلاعات کاربری ثبت نام از جمله شماره پیگیری برای تان نمایش داده شوند.

    رفع نواقص اطلاعات در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی

همان طور که مشاهده کردید، در این بخش نحوه ثبت نام در سایت سازمان امور مالیاتی کشور را برای تان توضیح دادیم. در صورتی که شما بخواهید از خدمات این سامانه یا برخی سایت های دیگر مانند سامانه tax.pgpal.ir استفاده کنید، حتما باید نام نویسی تان را در آن انجام داده و اطلاعات کاربری داشته باشید. به هر حال، اکنون به راحتی می توانید پیش ثبت نام مالیاتی وکلا یعنی نام نویسی در سایت سازمان امور مالیاتی و دریافت شماره پیگیری را انجام دهید.

بیشتر بخوانید: مالیات مهریه

سامانه پرداخت الکترونیکی تمبر مالیاتی وکلا

حق تمبر مالیاتی در دسته مالیات های مستقیم قرار داشته و بیش تر برای اسناد، مدارک، جواز کسب و پروانه های شغلی استفاده می شود. برای مثال، پرداخت تمبر مالیاتی وکلا به معنی مالیاتی است که این افراد به دلیل دریافت پروانه وکالت و درآمدی که از این راه به دست می آوردند، باید پرداخت کنند. به هر حال، شاید بخواهید بدانید این مالیات از چه طریق پرداخت می شود. در این رابطه باید بگوییم که پس از ارائه اطلاعات درآمدی وکیل در سایت سامانه مالیاتی وکلای دادگستری ، میزان مالیات برای این شخص بر اساس قوانین مربوطه تعیین خواهد شد. حال وکیل راه های متنوعی جهت پرداخت مالیات خود دارد که یکی از ساده ترین آن ها، استفاده از سایت سازمان امورد مالیاتی کشور به نشانی اینترنتی tax.pgpal.ir است. کسانی که قبلا در این سامانه نام نویسی کرده و اطلاعات کاربری داشته باشند، می توانند به حساب خود وارد شده و نسبت به پرداخت مالیات تعیین شده از این طریق اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید: سامانه مالیات بر ارزش افزوده

تشکیل پرونده مالیاتی وکلا

وکلا هم مانند سایر اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول پرداخت مالیات، ابتدا باید نسبت به تشکیل پرونده مالیاتی اقدام نمایند. توجه داشته باشید که ثبت نام در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری به معنی تشکیل پرونده مالیاتی نیست و جهت این امر باید مراحل آن به صورت کامل طی شوند. البته وکلای با سابقه به احتمال زیاد قبل این پرونده را تشکیل داده اند و این موضوع بیش تر برای آن دسته از وکیلان اهمیت دارد که به تازگی وارد این عرصه شده و هنوز پرونده مالیاتی ندارند. به هر حال، باید بدانید که جهت تشکیل این پرونده لازم است مدارک لازم را آماده نموده و به صورت حضوری به سازمان امور مالیاتی یا دفاتر این سازمان مراجعه کنید. استفاده از سامانه صدور صورت حساب الکترونیکی وکلا برای کسانی امکان پذیر است که پرونده مالیاتی داشته باشند. به همین خاطر، در ادامه مهم ترین مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده مالیاتی وکلا را بیان کرده ایم:

  • کپی آخرین قبض تلفن محل فعالیت
  • کپی گواهی ثبت نام سازمان امور مالیاتی
  • کپی پروانه وکالت
  • کپی شناسنامه
  • کپی پشت و روی کارت ملی

بیشتر بخوانید: مالیات خودرو ۱۴۰۱

وکلا در کدام گروه مالیاتی هستند؟

به طور کلی، بر اساس قانون مالیات مشاغل مختلف در سه گروه مالیاتی قرار می گیرند که با عناوین گروه اول، گروه دوم و گروه سوم مشخص می شوند. قرارگیری در هر یک از این گروه ها، وظایف و شرایط مالیاتی متفاوتی را هم به همراه دارد.؛ اما این که وکلا در کدام گروه مالیاتی هستند، تا حد زیادی به اطلاعاتی که در سامانه tax.pgpal.ir وارد می کنند، بستگی دارد. برخی مشاغل بدون هیچ شرایطی در یکی از این گروه ها قرار می گیرند. ولی برخی مشاغل هم بسته به شرایط می توانند در هر گروه قرار گیرند که وکالت یکی از آن ها است. کسانی که در گروه اول قرار گیرند، شرایط دشواری تری را از نظر اقدامات لازم و میزان مالیات خواهند داشت. این شرایط با حرکت به سمت گروه سوم، آسان تر خواهد شد. وکیلان با توجه به اطلاعات درآمدی و مبلغ حق الوکاله ای که در سایت سامانه مالیاتی وکلای دادگستری ثبت می کنند، ممکن است در هر یک از این گروه ها قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: سامانه پلمپ دفاتر قانونی

سامانه ابطال تمبر مالیاتی وکلا

در گذشته، وکیلانی که عضو کانون وکلای دادگستری بودند، باید به صورت حضوری به واحد ابطال تمبر دادگستری مراجعه نموده، سهم کانون و سهم صندوق حمایت وکلا و کارگشایان دادگستری را می پرداختند. در ادامه، ابطال تمبر مالیاتی برای آن ها انجام می گرفت. این روش هنوز هم قابل استفاده بوده و وکیلان دادگستری می توانند جهت ابطال تمبر از طریق آن اقدام نمایند. با این حال، راه دیگر موجود جهت این امر، استفاده از سامانه ابطال تمبر مالیاتی وکلا است. کسانی که قبلا اطلاعات درآمدی و تمبرهای مالیاتی خود را در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری ثبت کرده باشند، می توانند از هر دو روش استفاده کنند. تمامی وکلایی که مشغول به کار در این عرصه هستند، پرونده ای هم در اداره دارایی دارند. به همین خاطر، این افراد با مراجعه به سامانه دارایی هم می توانند فرایند ابطال تمبر مالیاتی خود را انجام دهند. کافی است با در اختیار داشتن اطلاعات کاربری به این سامانه وارد شده، قبض شان را دریافت و پرداخت تمبر را انجام دهند.

منبع : سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

مقدمه

سامانه مالیاتی وکلای دادگستری یکی از سامانه های جدیدی است که در راستای تسهیل دریافت اطلاعات مالیاتی وکیلان ایجاد شده و این قشر باید در آن ثبت نام کنند. در سال های اخیر، دریافت مالیات به یکی از مهم ترین منابع دولت تبدیل گردیده است. در همین راستا، سیستم های مالیاتی خود را به روز رسانی و تقویت نموده تا امکان فرار مالیاتی برای مشمولان وجود نداشته باشد. وکلا هم از جمله گروه های مشمول پرداخت مالیات هستند که از سال ۹۸ موظف به نصب دستگاه پوز در دفاتر خود شدند؛ ولی در ادامه سامانه صدور صورت حساب الکترونیکی وکلا راه اندازی شد تا امکان دریافت اطلاعات مربوط به حق الوکاله آن ها از این طریق فراهم شود. به این ترتیب، تمامی وکیلان دادگستری یا قوه قضائیه می توانند نسبت به ثبت نام در این سامانه اقدام کرده و اطلاعات خود را با این روش بارگذاری کنند. آن دسته از وکلا که در سایت مذکور نام نویسی کنند، دیگر ملزم به استفاده از دستگاه کارتخوان در دفاترشان نخواهند بود.

با توجه به این که طبق قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان، وکلا موظف به استفاده از دستگاه پوز بودند، ممکن است در این زمینه با ابهاماتی رو به رو شوند. دقت داشته باشید که سامانه مالیاتی وکیلان به نشانی اینترنتی tax.pgpal.ir تمامی اطلاعات مربوط به حق الوکاله آن ها را دریافت کرده و از این رو دیگر نیازی به دستگاه کارتخوان نیست؛ بنابراین وکلایی که در این سامانه ثبت نام کرده و در دفاترشان از دستگاه پوز استفاده نکنند، مشمول جریمه نخواهند بود. از آن جایی که نام نویسی در این سامانه جدید هم برای وکیلان قوه قضائیه و هم دادگستری از اهمیت بالایی برخوردار است، در این جا اطلاعات لازم را در مورد آن ارائه داده و روش ثبت نامش را توضیح می دهیم؛ پس اگر شما هم در دسته وکلا قرار گرفته و مشمول پرداخت مالیات هستید، در ادامه با ما همراه باشید تا آگاهی مناسبی از سایت سامانه مالیاتی وکلای دادگستری به دست آورده و به راحتی بتوانید در آن نام نویسی کنید.

لینک ورود به سامانه مالیاتی وکلای دادگستری



سامانه مالیاتی وکلای دادگستری tax.pgpal.ir

با توجه به این که وکلای دادگستری هم مانند بسیاری از گروه های شغلی دیگر مشمول مالیات بوده و موظف به ارائه اطلاعات حق الوکاله و درآمدی خود هستند، سامانه ای جهت دریافت این اطلاعات راه اندازی شده است. این اطلاعات در سال های اخیر از طریق دستگاه های پوزی که در دفاتر وکیلان نصب شده بود، جمع آوری می شد؛ اما اکنون سامانه مالیاتی وکلای دادگستری این کار را بسیار ساده تر کرده است. تمامی وکیلان باید با ثبت نام در این سامانه نسبت به ارائه اطلاعات درآمدی و حق الوکاله خود اقدام نموده و درصدی از آن را به عنوان مالیات پرداخت نمایند. برای نام نویسی در این سایت هم در وهله اول باید به آن وارد شوید. از آن جایی که سامانه صدور صورت حساب الکترونیکی وکلا به تازگی ایجاد شده است، ممکن است بسیاری از وکیلان روش ورود و استفاده از آن را ندانند. به همین خاطر، در این قسمت نحوه وارد شدن به آن را به صورت کامل برای تان توضیح می دهیم.

جهت ورود به این سامانه کافی است چند مرحله ساده را به صورت پیوسته و گام به گام پشت سر بگذارید که در ادامه آن ها را توضیح داده ایم. این مراحل مورد نیاز برای وارد شدن به سایت مالیاتی وکلا شامل موارد زیر می شوند:

  1. ۱در اولین گام باید نشانی اینترنتی این سامانه یعنی tax.pgpal.ir را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو کنید. جهت وارد شدن به این سامانه محدودیتی برای استفاده از گوشی موبایل یا سیستم های کامپیوتری وجود ندارد؛ ولی اگر برای اولین بار قصد ورود و نام نویسی در آن را دارید، ترجیحا از رایانه یا لپ تاپ استفاده کرده تا در حین فرایند با مشکل رو به رو نشوید.
  2. ۲بعد از این که آدرس بالا را سرچ کردید، منتظر بمانید تا نتیجه جست و جوی تان نمایش داده شود. اولین سامانه ای که با این نشانی و عنوان «صدور صورتحساب الکترونیکی حق الوکاله و خدمات حقوقی» نمایش داده می شود، همان سایت سامانه مالیاتی وکلای دادگستری است. پس بر روی آن کلیک کرده و وارد شوید.

    سایت سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

  3. ۳سپس به صفحه اصلی این سایت منتقل شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. اکنون می توانید فرایند ثبت نام در سامانه مالیاتی وکلا را آغاز نموده و اطلاعات تان را وارد کنید.

    ورود به سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

در این بخش روش ورود به سایت تعیین شده جهت دریافت اطلاعات درآمدی وکلا را بیان کردیم. در ادامه هم به نحوه ثبت نام سامانه مالیاتی وکلای دادگستری می پردازیم تا مشمولین به راحتی بتوانند نام نویسی شان را در آن انجام داده و از این طریق اطلاعات مربوط به حق الوکاله خود را بارگذاری نمایند.

بیشتر بخوانید: پرداخت الکترونیکی مالیات

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

ثبت نام سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

حال که روش ورود به سایت مالیاتی وکلا را فرا گرفته اید، جهت این امر با مشکلی رو به رو نخواهید بود. بعد از وارد شدن به سامانه، نوبت به ثبت نام می رسد. وکیلانی که مشمول پرداخت مالیات هستند باید با مراجعه به این سایت فرایند نام نویسی شان را به صورت کامل انجام دهند تا حساب شان فعال شود. از آن جایی که ممکن است برخی از کاربران با روش ثبت نام در سامانه صدر صورت حساب الکترونیکی وکلا آشنا نباشند، در این بخش نحوه نام نویسی آن را هم برای تان توضیح می دهیم. منتهی دقت کنید که جهت این امر به شماره پیگیری ثبت نام نیاز خواهید داشت. این کد توسط سازمان امور مالیاتی در اختیارتان قرار گرفته و از طریق اظهارنامه های مالیاتی هم قابل استخراج است. پس از این که شماره پیگیری خود را آماده کردید، می توانید فرایند ثبت نام را آغاز کنید. در ادامه، روش نام نویسی در سامانه tax.pgpal.ir را به تفصیل بیان کرده ایم.

برای ثبت نام در سامانه مالیاتی وکیلان هم مانند ورود به آن نیاز به انجام اقداماتی ساده وجود دارد که در این بخش به آن ها پرداخته ایم. این اقدامات لازم به منظور نام نویسی در سایت مذکور به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱ابتدا با توجه به توضیحاتی که در بخش قبل ارائه دادیم، به صفحه اصلی سایت سامانه مالیاتی وکلای دادگستری وارد شوید. در سمت چپ صفحه نکاتی بیان شده که باید آن ها را مطالعه کنید. پس از بررسی این راهنما، باید اطلاعات خواسته شده در پنجره سمت راست را وارد کنید. این موارد شامل شماره تلفن همراه و کد ملی هستند. دقت داشته باشید که شماره تلفنی فعال و متعلق به خودتان را در این بخش قرار دهید. پس از وارد کردن اطلاعات، کد امنیتی موجود را هم تایید نموده و گزینه «ورود به سامانه» را بزنید.

    ثبت نام در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

  2. ۲در صورتی که کد ملی تان در سیستم تعریف شده باشد، به مرحله بعدی ثبت نام سامانه مالیاتی وکلای دادگستری می روید. در این بخش هم باید برخی اطلاعات دیگر را وارد کنید. این موارد شامل کد ملی، نام، نام خانوادگی، نام پدر، تاریخ تولد، شماره شناسنامه، شماره پیگیری ثبت نام مودی، کد پستی، شماره شبا و نشانی محل سکونت می باشند. پس هر یک از این اطلاعات را هم با دقت در جایگاه مربوطه به خود قرار داده و گزینه «ثبت نام» را بزنید. توجه داشته باشید که کد پیگیری ثبت نام از طریق ازمان امور مالیاتی در اختیارتان قرار می گیرد. هم چنین، می توانید این کد را از طریق اظهارنامه های مالیاتی دریافت و در سامانه صدور صورت حساب الکترونیکی وکلا وارد کنید. به هر حال پس از تکمیل اطلاعات، گزینه «ثبت نام» را بزنید.

    ورود اطلاعات ثبت نام در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

  3. ۳در مرحله بعد نوبت به پرداخت حق عضویت سالیانه استفاده از این سامانه می رسد. البته حق عضویت سایت مالیاتی وکیلان خیلی زیاد نبوده و چیزی حدود ۱۰ هزار تومان است. پسدر این قسمت کد ملی، نام و نام خانوادگی شما نمایش داده شده است. اگر تمامی این موارد صحیح باشند، بر روی گزینه «ورود به صفحه پرداخت» کلیک کنید.

    ورود به صفحه پرداخت در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

  4. ۴سپس وارد صفحه پرداخت شده و باید حق عضویت استفاده از سایت tax.pgpal.ir را بپردازید. در این بخش باید اطلاعات یک کارت بانکی فعال و دارای رمز دوم از جمله شماره کارت، cvv2 ، تاریخ انقضا و رمز دوم را وارد کنید. پس این اطلاعات را تکمیل کرده و گزینه «پرداخت» را بزنید.

    اطلاعات پرداخت در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

  5. ۵اگر عملیات پرداخت را به صورت صحیح انجام دهید، وارد صفحه دیگری شده و پیام «ثبت نام شما در سامانه صدور صورت حساب الکترونیکی حق الوکاله و خدمات حقوقی، با موفقیت انجام شد» را مشاهده خواهید کرد. هم چنین، تمامی اطلاعاتی که تا این جای کار جهت ثبت نام در سایت سامانه مالیاتی وکلای دادگستری وارد کرده اید، نمایش داده خواهند شد. علاوه بر آن، اطلاعاتی هم چون شناسه یکتای مالیاتی، سریال حافظه مالیاتی و سریال پایانه فروشگاهی در اختیارتان قرار می گیرد که می توانید از آن ها جهت صدور صورت حساب استفاده کنید. پس در این مرحله عملیات ثبت نام پایان پذیرفته و برای صدور صورت حساب باید چند گام دیگر را طی کنید.

    ثبت نام موفق سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

  6. ۶دو روش مختلف برای صدور صورت حساب پیش روی تان قرار دارد که شامل اسکن کردن بارکد موجود در قسمت پایین صفحه، یا کلیک بر روی کلمه «اینجا» در همان بخش انتهایی صفحه می باشد. یکی از این روش ها را جهت استفاده از سامانه مالیاتی وکلای دادگستری به منظور صدور صورت حساب الکترونیکی انتخاب نمایید.

    صدور صورتحساب در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

  7. ۷اگر برای اولین بار قصد استفاده از سایت مذکور را دارید، در مرحله بعد مجددا از شما خواسته می شود شماره تلفن همراه تان را وارد کنید. پس باید همان شماره موبایلی که در ابتدای فرایند ارائه داده اید را در کادر تعیین شده قرار داده و گزینه «ارسال» را بزنید.

    ثبت شماره تلفن در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

  8. ۸با وارد کردن شماره تلفن همراه، یک کد احراز هویت بر روی آن ارسال خواهد شد. این کد را دریافت کرده و در جایگاه مشخص شده برای آن قرار دهید. در صورتی که این کد را به درستی وارد کنید، به قسمت صدور صورت حساب در سامانه tax.pgpal.ir منتقل شده و می توانید اطلاعات خواسته شده را تکمیل کرده و صورت حساب مربوط به حق الوکاله خود را ارائه دهید.

    ورود کد احراز هویت در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

با انجام اقدامات بالا، فرایند نام نویسی شما در سامانه صدور صورت حساب الکترونیکی وکلا با موفقیت انجام شده و می توانید نسبت به صدور صورت حساب های خود اقدام نمایید. در نتیجه، مشمول جریمه های مالیاتی نخواهید شد.

بیشتر بخوانید: سامانه مودیان

پیش ثبت نام مالیاتی وکلا

در بخش قبل، روش ثبت نام در سایت مالیاتی وکیلان را به صورت کامل توضیح دادیم؛ بنابراین اکنون به سادگی می توانید نام نویسی تان را در این سامانه انجام داده و نسبت به صدور صورت حساب های الکترونیکی خود اقدام نمایید؛ اما نکته مهمی که در رابطه به ثبت نام سایت سامانه مالیاتی وکلای دادگستری وجود دارد، این است که آن ها ابتدا باید در سامانه سازمان امور مالیاتی کشور نام نویسی و شماره پیگیری ثبت نام دریافت کرده باشند. زیرا همان طور که مشاهده کردید، یکی از اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت نام در سامانه مالیاتی وکلا همین شماره پیگیری ثبت نام است. در صورتی که قبلا در سایت سازمان امور مالیاتی نام نویسی کرده و این کد را در اختیار دارید، مشکلی جهت استفاده از سامانه مالیاتی وکلای دادگستری نخواهید داشت. ولی اگر تا کنون در این سامانه عضو نشده اید، ابتدا باید این کار را انجام دهید. چرا که نام نویسی در سایت امور مالیاتی کشور، پیش ثبت نام سامانه مالیاتی وکلا محسوب می شود.

برای ثبت نام در سایت سازمان امور مالیاتی کشور و دریافت شماره پیگیری ثبت نام هم نیاز به طی کردن مراحلی وجود دارد که البته زیاد هم پیچیده نیستند. در ادامه، روش نام نویسی در این سامانه را هم برای تان آورده ایم:

  1. ۱ابتدا باید نشانی اینترنتی سایت سازمان امور مالیاتی یعنی tax.gov.ir را در مرورگر خود جست و جو کنید. پس از این که به صفحه اصلی این سایت وارد شدید، جهت دریافت شماره پیگیری و ثبت نام در سامانه صدور صورت حساب الکترونیکی وکلا ، باید کمی به سمت پایین صفحه حرکت کرده و بر روی گزینه «پیش ثبت نام و ثبت نام الکترونیک» کلیک کنید.

    سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی

  2. ۲سپس وارد صفحه دیگری می شوید که خلاصه فرایند ثبت نام را برای تان توضیح داده و نکات مورد نیاز جهت انجام این کار را بیان کرده است. این نکات و اطلاعات را با دقت مطالعه کرده و به سمت انتهای صفحه بروید. در این قسمت بر روی دکمه قرمز رنگ با عنوان «ورود به ثبت نام» کلیک نمایید.

    ورود به سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی

  3. ۳اکنون باید نوع مودی را از نظر حقیقی و حقوقی بودن مشخص کرده و کد ملی تان را وارد کنید. سپس کد امنیتی موجود را هم در کادر مربوط به خود قرار داده و گزینه «ورود به ثبت نام» را بزنید تا امکان دریافت شماره پیگیری و در نتیجه نام نویسی در سایت tax.pgpal.ir برای تان فراهم شود.

    تعیین حقیقی یا حقوقی بودن در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی

  4. ۴در صورتی که قبلا در سایت سازمان امور مالیاتی ثبت نام نکرده باشید، پیام «شما هیچ ثبت نامی با شماره یا شناسه ملی خود نداشته و همچنین در شرکاء مودیان دیگر نیز حضور ندارید. جهت ثبت نام جدید روی کلید زیر کلیک نمایید.» برای تان نمایش داده می شود. اکنون باید از قسمت پایین صفحه بر روی گزینه «پیش ثبت نام جدید» کلیک کنید.

    پیش ثبت نام جدید در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی

  5. ۵در مرحله بعد، جهت ورود به سامانه پیش ثبت نام الکترونیک، باید یک سری اطلاعات را در پنجره موجود در سمت چپ صفحه وارد کنید. این موارد شامل نوع ثبت نام، کد پستی اقامتگاه قانونی و شماره همراه می شوند. این اطلاعات را وارد کرده و پس از تایید کد امنیتی‌، گزینه «پیش ثبت نام جدید» را بزنید؛ این گونه امکان دریافت شماره پیگیری و نهایتا ثبت نام در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری برای تان فراهم خواهد شد.

    اطلاعات هویتی در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی

  6. ۶سپس یک کد فعال سازی بر روی شماره تلفن همراه شما ارسال می شود. این کد را دریافت کرده و در کادر در نظر گرفته شده برای آن قرار دهید. پس از وارد کردن کد، گزینه «ثبت کد فعالسازی و ادامه» را بزنید.

    ثبت کد فعالسازی در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی

  7. ۷اگر کد فعال سازی را به شکل صحیح وارد کرده باشید، به صفحه زیر وارد شده و باید پس از تعیین تابعیت، تاریخ تولد خود و درصد سهام یا شراکت، بر روی گزینه «استعلام اطلاعات و ادامه» کلیک کنید.

    استعلام اطلاعات در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی

  8. ۸نهایتا به صفحه زیر می رسید و نام خود را در قسمت بالای آن مشاهده می کنید. در این قسمت یک سری نواقص اطلاعاتی وجود دارد که باید همه آن ها را با دقت تکمیل نموده تا نام نویسی تان در سایت سازمان امور مالیاتی کشور انجام شده و شماره پیگیری ثبت نام دریافت کنید. به این ترتیب، می توانید از این شماره جهت نام نویسی در سامانه صدور صورت حساب الکترونیک وکلا استفاده کنید؛ پس نواقص اطلاعاتی را تکمیل کرده و تایید نهایی را انجام دهید تا اطلاعات کاربری ثبت نام از جمله شماره پیگیری برای تان نمایش داده شوند.

    رفع نواقص اطلاعات در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی

همان طور که مشاهده کردید، در این بخش نحوه ثبت نام در سایت سازمان امور مالیاتی کشور را برای تان توضیح دادیم. در صورتی که شما بخواهید از خدمات این سامانه یا برخی سایت های دیگر مانند سامانه tax.pgpal.ir استفاده کنید، حتما باید نام نویسی تان را در آن انجام داده و اطلاعات کاربری داشته باشید. به هر حال، اکنون به راحتی می توانید پیش ثبت نام مالیاتی وکلا یعنی نام نویسی در سایت سازمان امور مالیاتی و دریافت شماره پیگیری را انجام دهید.

بیشتر بخوانید: مالیات مهریه

سامانه پرداخت الکترونیکی تمبر مالیاتی وکلا

حق تمبر مالیاتی در دسته مالیات های مستقیم قرار داشته و بیش تر برای اسناد، مدارک، جواز کسب و پروانه های شغلی استفاده می شود. برای مثال، پرداخت تمبر مالیاتی وکلا به معنی مالیاتی است که این افراد به دلیل دریافت پروانه وکالت و درآمدی که از این راه به دست می آوردند، باید پرداخت کنند. به هر حال، شاید بخواهید بدانید این مالیات از چه طریق پرداخت می شود. در این رابطه باید بگوییم که پس از ارائه اطلاعات درآمدی وکیل در سایت سامانه مالیاتی وکلای دادگستری ، میزان مالیات برای این شخص بر اساس قوانین مربوطه تعیین خواهد شد. حال وکیل راه های متنوعی جهت پرداخت مالیات خود دارد که یکی از ساده ترین آن ها، استفاده از سایت سازمان امورد مالیاتی کشور به نشانی اینترنتی tax.pgpal.ir است. کسانی که قبلا در این سامانه نام نویسی کرده و اطلاعات کاربری داشته باشند، می توانند به حساب خود وارد شده و نسبت به پرداخت مالیات تعیین شده از این طریق اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید: سامانه مالیات بر ارزش افزوده

تشکیل پرونده مالیاتی وکلا

وکلا هم مانند سایر اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول پرداخت مالیات، ابتدا باید نسبت به تشکیل پرونده مالیاتی اقدام نمایند. توجه داشته باشید که ثبت نام در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری به معنی تشکیل پرونده مالیاتی نیست و جهت این امر باید مراحل آن به صورت کامل طی شوند. البته وکلای با سابقه به احتمال زیاد قبل این پرونده را تشکیل داده اند و این موضوع بیش تر برای آن دسته از وکیلان اهمیت دارد که به تازگی وارد این عرصه شده و هنوز پرونده مالیاتی ندارند. به هر حال، باید بدانید که جهت تشکیل این پرونده لازم است مدارک لازم را آماده نموده و به صورت حضوری به سازمان امور مالیاتی یا دفاتر این سازمان مراجعه کنید. استفاده از سامانه صدور صورت حساب الکترونیکی وکلا برای کسانی امکان پذیر است که پرونده مالیاتی داشته باشند. به همین خاطر، در ادامه مهم ترین مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده مالیاتی وکلا را بیان کرده ایم:

  • کپی آخرین قبض تلفن محل فعالیت
  • کپی گواهی ثبت نام سازمان امور مالیاتی
  • کپی پروانه وکالت
  • کپی شناسنامه
  • کپی پشت و روی کارت ملی

بیشتر بخوانید: مالیات خودرو ۱۴۰۱

وکلا در کدام گروه مالیاتی هستند؟

به طور کلی، بر اساس قانون مالیات مشاغل مختلف در سه گروه مالیاتی قرار می گیرند که با عناوین گروه اول، گروه دوم و گروه سوم مشخص می شوند. قرارگیری در هر یک از این گروه ها، وظایف و شرایط مالیاتی متفاوتی را هم به همراه دارد.؛ اما این که وکلا در کدام گروه مالیاتی هستند، تا حد زیادی به اطلاعاتی که در سامانه tax.pgpal.ir وارد می کنند، بستگی دارد. برخی مشاغل بدون هیچ شرایطی در یکی از این گروه ها قرار می گیرند. ولی برخی مشاغل هم بسته به شرایط می توانند در هر گروه قرار گیرند که وکالت یکی از آن ها است. کسانی که در گروه اول قرار گیرند، شرایط دشواری تری را از نظر اقدامات لازم و میزان مالیات خواهند داشت. این شرایط با حرکت به سمت گروه سوم، آسان تر خواهد شد. وکیلان با توجه به اطلاعات درآمدی و مبلغ حق الوکاله ای که در سایت سامانه مالیاتی وکلای دادگستری ثبت می کنند، ممکن است در هر یک از این گروه ها قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: سامانه پلمپ دفاتر قانونی

سامانه ابطال تمبر مالیاتی وکلا

در گذشته، وکیلانی که عضو کانون وکلای دادگستری بودند، باید به صورت حضوری به واحد ابطال تمبر دادگستری مراجعه نموده، سهم کانون و سهم صندوق حمایت وکلا و کارگشایان دادگستری را می پرداختند. در ادامه، ابطال تمبر مالیاتی برای آن ها انجام می گرفت. این روش هنوز هم قابل استفاده بوده و وکیلان دادگستری می توانند جهت ابطال تمبر از طریق آن اقدام نمایند. با این حال، راه دیگر موجود جهت این امر، استفاده از سامانه ابطال تمبر مالیاتی وکلا است. کسانی که قبلا اطلاعات درآمدی و تمبرهای مالیاتی خود را در سامانه مالیاتی وکلای دادگستری ثبت کرده باشند، می توانند از هر دو روش استفاده کنند. تمامی وکلایی که مشغول به کار در این عرصه هستند، پرونده ای هم در اداره دارایی دارند. به همین خاطر، این افراد با مراجعه به سامانه دارایی هم می توانند فرایند ابطال تمبر مالیاتی خود را انجام دهند. کافی است با در اختیار داشتن اطلاعات کاربری به این سامانه وارد شده، قبض شان را دریافت و پرداخت تمبر را انجام دهند.

منبع : سامانه مالیاتی وکلای دادگستری

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 1179
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 5
  • بازدید امروز : 33
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 84
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 241
  • بازدید ماه : 34
  • بازدید سال : 6763
  • بازدید کلی : 72854
  • <
    پیوندهای روزانه
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی